31.7.2016

Helppoa keltaista

Heippa, täällä taas! :)Palaan bloggaamiseen pariin itselleni ns. peruspostauksella, näillä kepeillä ja nopsilla kesäisen keltaisilla lakkauksilla. Näihin ei tarvitse muita tarvikkeita kuin kynsilakat. Jos haluaa pilkkuihin voi käyttää dotting toolia tai sitten voi tehdä niin kuin minä tässä ja käyttää niissäkin vain kynsilakan sivellintä :D Tulos ei silloin ole niin siisti ja pallukat symmetrisiä, mutta siisteys ei olekaan näissä se idea.Lakkauksen pohjalle kannattaa käyttää jotain läpikuultavaa hieman sävyä antavaa lakkaa kuten esim. essie sugar daddy:ä. Värilakkoina tässä käytin hempeän sävyisiä shimmerisiä Zoyan Paf ja Jules lakkoja. Paf on tuo herkkullinen vaaleankeltainen. Jules taas on erittäin mielenkiintoinen harmahtavan vaaleanruskea kultaisella ja hopealla kimalteelta.

Sitten vain vetämään vapaasti taiteellisia vetoja kynsien kärkiin noin vuoron perään molemmilla väreillä ja lopuksi sopivilta näyttäviin kohtiin vielä pallukkarivistöt pisteiksi ii:n päälle, niin tämä helppo, mutta hauska lakkaus on valmis (kerroksella pikakauivattavaa päällyslakkaa toki)!

Sitten taas nauttimaan auringosta ja niistä ajoittaisista ukkosmyrskyistäkin! :)

Mitäs tänne blogirintamalle kuuluu? Uusia tuulia on varmasti paljon joista olen nyt ihan ulkona :D Kesäkin on ollut erittäin kiireinen. Onneksi sain yhden viikon matkan Etelä-Saksaan kuitenkin tähän heinäkuulle. Oli aivan mahtava reissu muuten! :) Instaan jotain pientä päivitystä matkalta jo laitoinkin.


3 kommenttia:

  1. Onpa kauniit ja hillityn pirteät! Ja vaikuttaa tarpeeksi helpolta omillakin taidoilla kokeilemiseen, jes :) Ihanaa kun olet täällä taas, ikävä oli!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos keltuma! Kiva olla taas täällä :) Tälläsiä lakkauksia on kiva tehdä, kun ei voi tehdä niin helposti "virheitä" kun ei ole mitään tarkkaa kuviota tai muotoa.

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...