27.7.2010

Ruusahtava QT

ei ollut oikeita ruusuja niin tämä kankainen pääsi kuvaan

Tälläistä tällä kertaa. Halusin tehdä lakkauksen China Glaze QT:llä, mutta ei tästä nyt ihan sellaista tullut kuin halusin:(


Kärkeen töpöttelin kahta vaalean punaista vinottain, sekään ei ihan onnistunut. Sitten leimat konadin M36 laatasta. Oli tosi vaikea saada leimauksia oikeaan kulmaan kun mulla on niin kaarevat kynnet. Kynsien kärkiin ja tyviin sipaisin vielä liilaa hilettä nail art-lakalla.

tarvikkeet
Vasemmalta ylhäältä alaspäin: Wild an Crazy Summer Neon, Sally Hansen Mille Fleurs, Golden Rose 111 nail art-lakka, Konad Top Coat, Konad special valkoinen, M36 laatta ja CG QT.

China Glaze QT 2kerrosta, ei päällyslakkaa lampun valossa
Tässä vielä pelkästä lakasta kuvaa... Olen pahoillani ettei ole auringon valossa otettua kuvaa, mutta teen aina lakkaukset iltaisin, niin ei ollut mahdollista ottaa. Tykkään tämän lakan koostumuksesta tosi paljon. Hyvin levittyvää, peittävää ja kuivuu nopeasti. Tosin jos levittää liian hitaasti ja koskee silloin jo vähän kuivahtaneeseen kohtaan, niin lakka menee möykyille, mutta näin käy ilmeisesti kaikilla holo-lakoilla Ja Ihana kiilto! Tässä holoefektit näkyvät eniten kultaisen oransseina ja vähän liilana.


Sitten esittelen vielä viimeiset ostokseni:


Löysin Anttilasta taas näitä tarroja, joita käytin tässä postauksessa ja voivottelin kuinka niitä ei enää myydä Seppälässä:) Fing'rs Lifesyte tarroja on monia eri malleja, 2e setti. Oletteko te kokeilleet näitä tarroja? Mitä mieltä? :)


-

6 kommenttia:

 1. Tykkään näistä kynsistä!:)

  VastaaPoista
 2. ^Niin minustakin:) se on vähän tuollainen "väriä vaihtava"

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo Golden rosen nail art lakka on ? (:

  VastaaPoista
 4. Se on itse asiassa tuotu matkaltani Algeriasta asti:) Siellä oli sellainen pieni Golden Rose liike.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...