26.7.2010

Tuliaisia

Noniin! Vihdoin saan tehtyä tämän postauksen, kun on ollut niin kiire ja kamera on aina jäänyt sinne missä en itse ole, mutta tässä nyt kuitenkin tämä pieni saalis matkalta:Kuvittelin että olisin löytänyt paljon enemmän kaikenlaista mutta tähän se nyt sitten kynsituotteiden osalta jäi. Tuo Nail hardener ei edes ole minun vaan siskon, mutta ajattelin kuitenkin laittaa siitä kokemuksia tänne jossain vaiheessa, koska ainakin itselleni uusi tuttavuus tuo Golden Rose-merkki on. Anteeksi muuten huono kuvanlaatu.

Eli siis vasemmalta oikealle: Golden Rose Nail Hardener, Golden Rose kuparinen lakka (ei nimkeä), Golden Rose liilahile koristelulakka ja OPI Tiny Takeouts Hong Kong Collection. Koristelu / nail art-lakka ei kauheasti ole ihastuttanut, koska sen hilepitoisuus (jos noin voi sanoa) on huono. Eli yhdellä siveltimenvedolla ei tule tarpeeksi hileitä, mutta kyllä tätä nyt käyttää silloin kun haluaa saada helposti kimalletta kynsiin.. Tuo kuparinen lakka vaikutta todella hyvälaatuiseltä ja pigmenttiseltä, mutta sitä en vielä ole testaillut enempää. Onko muilla kokemuksia tästä merkistä? Oletteko tykänneet?

Tuon Tiny Takeouts Hong Kong Collectionin nappasin mukaani Amsterdamin lentokentältä. Söpö paketti, joka sisältää OPI Rapidry Top Coatin ja 3 lakkaa: Red My Fortune Cookie (tykkään!) Dim Sum Plum (paras nimi;P) ja Suzi Says Feng Shui (siisti sininen).
Pienet OPI-pullot ovat kyllä söpöjä, mutta paljon huonompi laatuisia kuin isot. Esimerkiksi korkit ovat huomattavasti halvemmasta materiaalista ja painatuskin näyttää jotenkin halvemmalta minun silmääni. Lakka pullon sisällä on tietenkin samaa kamaa kuin isoissakin.

Pahin pettymys näissä oli tuo Rapidry, jonka voisin sanoa olevan suhteellisen täyttä, hmm, lantaa;P Siis en voi uskoa että noin hyvä merkki saisi aikaseksi jotain tuollaista! Ensinnäkin se ei ole pikakuivattavaa nähnytkään (kuivuu hitaammin kuin esimerkiksi Konadin ja Mavalan normi päällyslakka) ja ne kuplat! Niitä ei vaan mitenkään pystynyt estämään vaikka mitä yritin! Täysin kuivaan lakkaukseen tuli kuplia, vaikka yritin sivellä lakkaa pari kertaa samasta kohdasta (mikä on joskus toiminut) ja vaikka yritin kopsutella pulloa, että kuplat poistuisivat, niin ei auttanut. Ovatko muutkin huomanneet saman ongelman tässä tuotteessa, vai onko minun kappaleessani vain jokin vika?

Olen kuvaillut jo aika monta lakkausta loman jälkeen ja nyt niitä alkaa sitten tiuhaan tahtiin satelemaan tänne kun vihdoin sain kuvat koneelle:)

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...