14.4.2011

Zoya Dannii ja kokeilua

Zoya Dannii

Tämä on yksi kaikista ihanimmista lakoistani ikinä. Ihan totta. Pidän todella paljon tälläisistä sävyistä (niinkuin blogini värityksestä saattaa huomata) ja tämä myös näyttää mielestäni hyvältä ihonvärini kanssa. Kannata klikkailla kuvia isommaksi, että näette tämän lakan hohteen kunnolla.


No, sitten seuraavana päivänä menin kuitenkin pilaamaan sen "koristeluillani". Näin tämän lakkauksen ja halusin koittaa itsekin samantapaista. Töpöttelin kynsien kärkiin Elf Dark Glitter Purple -lakkaa, tiputtelin vähän glitteriä päälle, leimasin pariin kynteen valkoiset ruusut, lakkasin vapaalla kädellä (ja melkein suoraan) valkoisella Dependin Crackle 5000:lla kynnet puoliksi ja lopuksi  lisäsin vielä strassit. Ei niin siisti lakkaus kuin suunnitelmissani kuvittelin. Ehkä vähän paremman näköinen luonnossa kuin ottamissani kuvissa. Tässä on parhaiten onnistunut kuva:


Tälläinen lakkaus sopii kyllä paremmin vähän lyhyempiin ja neliönmallisiin kynsiin, vai mitä? No tulipa kokeiltua. Nyt on ollut kyllä aina ollut sellainen väsynyt ja ideaton olo, kun on pitänyt kynsiä ruveta laittamaan, mutta onneksi pääsiänen ja vappu lähestyvät  ja niitä varten onkin jo ideoita:)


4 kommenttia:

 1. Kauniit! Tuosta lakasta olen lukenut paljon kehuja, ja itsekin juuri vartti sitten "saatoin" eBaysta ostaa neljä pulloa Zoyan lakkoja.... :D

  VastaaPoista
 2. Ooh, mielestäni ihanat kynnet ♥

  VastaaPoista
 3. Ihana väri! Ja on kyllä nätit noi kynnet koristelun jälkeenkin: ).

  VastaaPoista
 4. Papu: Kiitos:) Niinhän sitä "saattaa" välillä käydä:P

  Aurica: Voi kiitos. Itse en vain jotenkin näistä pitänyt:(

  Cherry: Tää on kyllä tosi kivä väri:) Kiitos, mun mielestä toi Dannii oli vain kivempi yksinään:P

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...