28.4.2011

Perhosia ja puuroa


Golden Rose 116 on aivan ihanan marjapuuron vaaleanpunaisen mieleen tuova hololakka. Holoefekti on suhteellisen heikko. Ylempi kuva on otettu sateisena, pilvisenä päivänä eikä holoa oikeastaan huomaa, mutta alempi on otettu seuraavana, aurinkoisena päivänä. Kuvionnit leimasin Chez Delaney H20 laatalla ja Konadin mustalla ja kiinnitin vielä fimoperhosia sinne tänne. Nämä perhoset sain fimovaihdossa Thulian In Wonderland blogin pitäjän kanssa. Hyvä idea muuten tuo, että voi vaihtaa sellaisia fimoja pois mitä itsellä on monta, niin saa uusia erilaisia:)


Klikkailkaa vain isommaksi, niin näkyy kunnolla. Tykkään tästä sävystä erityisen paljon ja se sopii mielestäni kynsiini todella hyvin. Kesällä varmasti tulee tartuttua tähän uudestaankin. Tässä on muistaakseni 2-3 lakkakerrosta käytetty. Muuten olen tyytyväinen lakan laatuun, mutta sen sivellin on ihan naurettavan lyhyt!  Molemmat, siis siveltimen harjaosa ja myös siveltimen varsi ovat todella lyhyitä ja vaikka pieni pullo onkin, niin tämä on jo naurettavaa. 

Tämä lakka on siis hankittu taannoiselta Seppälässä käynniltä. Samaisella reissulla tulin ostaneeksi pari muutakin lakkaa, esimerkiksi ensimmäiset wet n wild-lakkani. Uskokaa tai älkää. Tässä lakkaostokset kokonaisuudessaan:


Seppälästä tuli siis hankittua: wet n wild Caribbean Frost ja Kaleidoscope, Models Own Bluebelle, Wild and Crazy Bellie up ja tämä kyseinen Golden Rose 116.
7 kommenttia:

 1. Jännä tuon laatan kuvio. Katsoin ensin, että käsin tehty noi "läiskät" :P Hienot kynnet! ^^

  VastaaPoista
 2. toi carribean frost on ihana sävy <3 se oli kans mun eka wet 'n wildi ja on jäänyt kyllä yhdeksi suosikkilakaksi! Ihanan näkönen kans toi models own, kyseisen voisin itsekkin kotiuttaa!

  VastaaPoista
 3. Kivat kynnet! Nuo fimot sopii niihin tosi hyvin. Golden Rosen lakka näyttää kyllä tosi kivalta kynsillä.

  Hipelöin muuten tänään kaupassa juuri tuota samaista Wet´n Wildin lakkaa. :)

  VastaaPoista
 4. Layrä: Joo toi on hassu kuvio. Itsekin ajattelin, että tälläistä jälkeä voisi tehdä myös käsin. Tosin nuo kaikki leimaukset eivät onnistuneet hyvin.

  Keijju: Niin on:) Se on niin jotenkin kesäinen rantaväri.

  Liisa: Kiitos! <3

  Wheatear: Kiitos<3 Olen kyllä tosi tyytyväinen että ostin tuon lakan:)

  VastaaPoista
 5. Todella nätit kynnet!! :) Ihanat värit!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...