29.4.2011

Erillainen ranskis ja Tallinnan reissu


Tästä tulee vähän pitkä postaus, mutta haluan myös vähän hehkuttaa teille meidän huimasta, yhden yön pituisesta, Tallinnan reissusta noin viikko sitten. Eli näillä kynsillä mentiin siis tämä matka. En ollut kyllä ollenkaan suunnitellut tälläisiä, mutta aikaa ei oikein jäänyt parempien tekemiseen.


Blogger varmaan mössöttää nämäkin kuvat taas, niin klikkailkaa vaan rohkeasti isommiksi. Eli ensin lakkasin pohjalle Color Clubin läpikuultavan How Sweet it is!-lakan, jonka jälkeen tein valkoisella tippiin vinot vedot. Tämän jälkeen lakkasin Wild and Crazyn mustalla toiseen suuntaan vinoon valkoisen päälle jonka päälle kerros Space Cadetillä. Etusormeen ja nimettömään leimasin m6 laatasta metallisella Poeticilla kuviot ja lopuksi kaiken päälle vielä glitterlakkaa ja pikakuivattavaa.


Vaikka piti tehdä yksinkertainen lakkaus, niin tulin siltikin käyttäneeksi näinkin montaa lakkaa tähän + alus-ja päällyslakat:P Eli kuvassa ensin edessä Tokiosta ostamani glitterpäällyslakka ja sitten vasemalta oikealle: Orly Space Gadet, Color Club How Sweet It Is!, Wild and Crazy Bellie Up, Orly Pointe Blanche ja China Glaze Poetic.


Sitten niihin reissukuviin. Yövyimme siis yhden yön Meritonin kylpylähotellissa Tallinnan vanhankaupungin laitamilla. Otimme tämän paketin johon sisältyi illallinen, hieronta kahdelle, aamupala ja huoneessa odottamassa ollut hedelmäasetelma ja kuohari. Niin ja hotelln allas- ja saunaosaston ja kuntasalin käyttö.

Meriton Grand Conference and Spa Hotel Junior Suit

Tämä on itseasiassa toinen  huone johon meidät ohjattiin. Ensimmäinen "sviitti" oli hotellin vanhalla puolella oleva pieni ja kaksihuoneinen vanha ja ruma huone. Suunnilleen samanlaiseen olen törmännyt ulkomaan matkoilla ennenkin huoneistohotelleissa, joilla on ollut vähemmän tähtiä, kuin tällä kyseisellä hotellilla. No olin siis tyrmistynyt ja kysyinkin suoraan, että "onko tämä sviitti?" No olin varannut saunallisen sviitin ja ilmeisesti näissä uusissa ja avarissa sviiteissä ei sitten saunaa ollut, niin tämän takia saimme sen vanhan. Onneksi kuitenkin pääsimme vaihtamaan tähän ihanaan, uudella puolella ylimmässä kerroksessa, sijaitsevaan sviittiin:)


Tämä sviitti oli yksi iso ja korkea huone, jonka yksi seinä oli periaatteessa pelkkää ikkunaa isolle, tosin tyhjälle parvekkeelle. Sisustus oli ihana. Huoneen iso ja pehmeä sänky oli valehtelematta paras missä olen koskaan nukkunut. Se oli pehmeä, mutta silti tukeva tälläiselle selkävaivaiselle. Huoneessa oli molemmille pehmoiset kylpytakit ja tossut joilla pystyimme hyvin mennä hissiä alas suoraan hoitalaan yhteiseen hierontaamme, niin säätyi turhalta pukemiselta ja riisumiselta. Suosittelen muuten ainakin tuon hieronnan perusteella tuota hoitolaa. Ensin olimme 20min tuoksuvassa poreammeessa rentoutumassa ja sitten viereisillä pöydillä maaten saimme kokovartalohieronnan kukkasilta tuoksuvalla oljyllä 40min. Ihanaa<3


Tälläinen hedelmäasetelma odotti meitä huoneessa kuoharin ja käsintehtyjen suklaiden kera. Hotellin uima-allas ja saunaosasto oli myös kiva, mutta vähän enemmän kyllä odotin. Parhaimpia olivat poreamme ja erilaiset saunat, joissa soi musiikki. Kokonaisuudessaan olen hyvin tyytyväinen tähän päivän matkaan ja menisin mielelläni uudestaan kyseiseen hotelliin, tosin sen vanhalle puolelle en astuisi varpaallakaan:D

Mitä mieltä muuten olette tälläisistä postauksista? Haluaisitteko että teen niitä välillä jatkossakin vai käyttekö mieluummin hakemassa matkavinkit matkailublogeista? Huomenna on wappuaatto, eli hauskaa wappua! <3<3 Vappukynnet teen vasta huomenna, mutta epäilen, että ehdin postata niitä vielä silloin...

3 kommenttia:

 1. Oi, näyttää niin ihanalta!! 'w'

  VastaaPoista
 2. Minusta tämä oli oikein kiva postaus! Ja noi kynnethän on tosi hienot. Upea väriyhdistelmä, ja tosi hyvä idea laittaa Space Cadetia mustan päälle kärkiin. Oikein hauskaa vappua myös sulle!

  VastaaPoista
 3. KarzU: Hih, joskus on hyvä hemmotella itseään:)

  pupupupu: Kiitos:) Lähinnä se itseä häiritsi, kun tein nuo vapaalla kädellä, eivätkä kaikki lakat menneet suoraan ja olin suunnitellut erilaisia kynsiä:P ..Kiva että tälläisistäkin postauksista pidetään:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...