21.4.2011

Elf alennuskoodi ja 100 luomivärin paletti

Tänään kun kirjauduin Facebookiin, komeili minua vastassa tälläinen mainos: 

Get a FREE 32 PC EYESHADOW PALETTE (Everyday Basics) WORTH £9 with any order of £10 or over. UK use code FB32UK and Europe use code FB32EU. Offer ends midday (UK time) Thursday 21st April or while stocks last :0)

Ajattelin sitten laittaa  blogiin maininnan tästä koodista, jos tämä jotakuta vaikka kiinnostaisi. Samalla laitan tähän käyttämättä jääneitä kuvia Elfin sadan luomivärin paletista, joka on siis muuten ilmeisesti samaa tavaraa kuin tuo 32 luomivärin, mutta siinä on luonnollisesti 100 kpl luomivärejä:P100pc paletin pahvipaketin takapuoli

Tässä nopeasti sormella otetut swatchit yhdestä luomiväririvistä.

Tykkään tehdä tällä paletilla meikin, jos olen lähdössä ulos tai haluan muuten tehdä värikkäämmän meikin kuin yleensä. Tässä on sen verran valikoimaa ja on helpompi nähdä kaikki värit kerralla kun meikkaa. Laatu on ihan hyvä, mutta pidän ehkä enemmän kuitenkin elfin mineraaliluomivärien laadusta.

Minulla oli tämän paletin kanssa myös  tälläinen ongelma:

Eli paletin kansi irtosi pidikkeistään:( Sen sai onneksi korjattua helposti. Tuo mekanismi toimii siis niin, että paletissa on pienet metalliputket, jotka on työnnetty kannen sitä varten oleviin koloihin. No nämä metallin palat olivat sitten liikkuneet takaisin koloonsa. Onneksi ne saa työnnettyä jollain tikulla taas kanteen kiinni:
Työnsin perään vielä pyyhekumista leikatut minikokoiset palat, niin eivät putket päse liikkumaan enää... Onko muilla ollut samanlaisia ongelmia näiden palettien kanssa?
 

4 kommenttia:

 1. Niin paljon kehumista noista ELFin isoista luomiväripaleteista kuullut, että piti laittaa tilaus menemään - kuitenkin jonkun aikaa jo on mielinyt tuon paletin ostaa, niin ei enää kannata jättää käyttämättä tuota tarjousta! :3

  VastaaPoista
 2. Lumi: Joo, kyllä tätä on tullut paljon käytettyä, että ei kyllä ole ostopäätös kaduttanut. Ovat kyllä hintansa (tai ilmaisen lahjansa:P) väärtejä:)

  VastaaPoista
 3. Hei mitä haluatko selventää, mä oon ehkä vähän vajaa mutta en tajuu mikä toi toimintajuttu on, himottais kyllä toi paletti :D

  VastaaPoista
 4. Voi kun oisin eksinyt tänne blogiin vähän aiemmin! :D

  Tosi kauniita kynsiä olet saanut aikaiseksi!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...