3.5.2011

Wappuna karkkia


Waput on nyt juhlittu ja tälläisillä kynsillä mentiin. Tilamaani Color Club Wicked Sweet kokoelman ihanat neon lakat saapuivat ja nehän olivat kuin luotuja wappuun! Käytin siis kokoelman neonvihreää The Lime Starts Here ja marjaisaa Raspberry Rush-lakkaa. Nimettömän ja keskisormen lakkasin ensiksi läpikuultavalla How Sweet It Is!-lakalla, koska niihin tulisivat vain värilliset tipit. Kaikkien neonlakkojen pohjalle laitoin ensin valkoisen kerroksen Wild and Crazy Montanalla. Sitten keskinmäärin kolme kerrosta kumpaakin neonlakkaa. Sen takia keskinmäärin, koska en ole varma laitoinko joihinkin kaksi tai neljä kerrosta. Sen tiedän että The Lime Starts Here oli vähemmän peittävää kuin Raspberry Rush. Lopuksi asettelin päällyslakan avulla pyöreät koristeet ja tein dotting toolilla valkoiset pisteet Montana-lakalla. Vielä paljon päällyslakkaa päälle, että koristeiden reunat eivät tarttuisi mihinkään ja valmis.


Heh, kuohari rekvisiittana :D No se kuuluu vappuun niin pitihän sen päästä kuvaan. Näiden kynsien idea lähti siis ensin halusta käyttää neon lakkoja ja sitten muistin nuo koristeet, jotka olivat sopivasti tummanpinkkejä ja heijastelivat vihreänä. Niinpä ne sopivat hyvin tuomaan kynnet yhteen ja todella wappuisella fiiliksellä, ainakin omasta mielestäni.  Wicked Sweet kokoelman lakat ovat kirkkaan värinsä lisäksi myös tuoksulakkoja. Aika esanssisen makealtahan nämä kaksi tuoksuivat, mutta toisaalta oli ihan kiva kun vei kädet kasvojen lähelle, että välillä sai haistaa jotain muutakin kuin sen perus kynsilakanhajun.


Lakin mustan reunuksen edessä kamera sai vihreät kynnet näyttämään oikeasti loistavilta. No eivät ne nyt ihan noin kirkkaat olleet, mutta uv-valossa ne kyllä loistivat hienosti:P Eli jos haluat, että kyntesi loistavat tanssilattialla, niin tällä kannattaa lakata kynnet.

Color Club The Lime Starts Here, Raspberry Rush, How Sweet It Is! ja Wild and Crazy Montana

Mitä pidätte? Kuuluvatko teidänkin mielestä kirkkaat värit vappuun? Esittelen myöhemmin kaikki tuossa viime tilauksessa tulleet lakat. Oletteko tekin jo hankkineet näitä kesälakkoja?

16 kommenttia:

 1. Onpas ihanat! :3 Tykkään ite tosta The Lime Starts Here-lakasta ihan hirveesti

  VastaaPoista
 2. Ihanan raikkaat ja kirkkaat värit! Hauska, kun jokainen kynsi on hieman erilainen. Näillä varmasti kelpasi juhlia vappua! Ja siihen liittyen: mainiot rekvisiitat. :D

  VastaaPoista
 3. Tosi nätit on! Mun pitäis hankkia joku hyvä ranskiksen aluslakka, mitä oot tykänny tosta How Sweet It Is!-lakasta? :)

  VastaaPoista
 4. Passion for Nails: Kiitos:) Se on kyllä ihana, mutta täytyy myöntää, että vaatisi kyllä pokkaa tehdä koko manikyyri vain tuolla räikeällä lakalla. Mun piti nytkin koko ajan rauhoitella itseä lakatessa että: "Nyt on vappu. Kyllä vappuna voi tätä käyttää":P

  Keijju: Kiitos. Kiva että tykkäät:)

  Wheatear: Heh, heh, kiitos:) Oli ainakin hauskaa kuvatessa;) Tykkään tälläisistä "kaikki kynnet vähän erilaisia" lakkauksista, mutta ne vaativat ainakin minulta paljon enemmän suunnittelua, että kynnet pysyisivät kuitenkin kokonaisuutena.

  Sonne: Kiitos:) Olen kyllä pitänyt siitä ja on tullut käytettyä useasti, mutta itse tykkäisin jos se olisi vähän enemmän vaaleanpunaiseen vivahtava. Tämähän on juuri tuollainen kuin tuossa alimmassa kuvassa, tosin todella läpikuultava. Kerro sitten mihin lakkaan päädyt, varsinkin jos se on joku hiukan vaaleanpunainen:)

  VastaaPoista
 5. Aivan ihanan värikkäät kynnet! :D Kyllä vappuun ehdottomasti kuuluu kaikenlainen värikkyys ja iloisuus, nuo kynnet on just sopivat vapun viettoon! ^^

  VastaaPoista
 6. Mukavan sähäkät kynnet, sopii hyvin vappuun. Sulla toi tupsulakki on vielä paljon omaani puhtaampi, vaikka tänä vappuna omaani en edes tullut ulkoiluttaneeksi, kun kotona oleilin vapunpäivänä.

  VastaaPoista
 7. Ihanan värikkäät!! Todellakin sopivat vappuun!

  VastaaPoista
 8. Banana: Kiitos:) Samaa mieltä että vappuna pitää olla värikästä:P

  Murmis: Kiitos:) No itseasiassa mun käsi peittää just "sopivasti" tuossa kuvassa lakin (järkyttävän) likaisimman kohdan ;P

  KarzU: Kiitos<3

  VastaaPoista
 9. vähänkö hienot kynnet! noilla sopii kyllä vappuna esitellä kynsiä :D

  -systerfan-

  VastaaPoista
 10. systerfan: Kiitos<3 Kyllä niitä tulikin esiteltyä enemmän tai vähemmän kiinnostuneille;P

  VastaaPoista
 11. TositosiTOSI kivat kynnet! Toimii juuri vappuna, ja pitäisin kyllä muutenkin! :) Hienoja nuo koristeet ja juuri oikeissa kohdissa.

  VastaaPoista
 12. Oi ihanat! :) Miten ihmeessä multa on tällainen blogi mennyt ohi? Liityn heti lukijaksi :)

  VastaaPoista
 13. Laura: Kiitos:) Kiva että löysit tänne:)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...