27.1.2012

500 lukijan arvonta -päättynyt-

-Tämä arvonta on sulkeutunut-

Wuhuu! 500 lukijan raja on rikkoutunut! <3 Aivan mahtavaa :) En olisi kyllä vielä puoli vuotta sitten uskonut, että näin monia kiinnostaa seurailla tätä blogia. Eivätkä kaikki edes seuraa blogiani bloggerin kautta, vaan teitä on vielä useampiakin :) Kiitos! <3

Tämän kunniaksi ja kiitokseksi pistän taas arvonnan pystyyn :p Tällä kertaa voittajalle luvassa tälläinen palkinto:


Konadin pinkin erikoislakan sain blogimiitin goodie bagistä  Cesars Shopin lahjoittamana. Minulla on jo kyseinen lakka, joten laitan sen teille arvottavaksi :) Palkintoon kuuluu myös Konadin scraper ja stamper. Sain myös tuon Revlonin tekokynsipakkauksen blogimiitistä. Se tuli Gel Spa -jalkakylvyn kanssa arvontapalkintona, mutta ymmärrätte varmaan että minulle sillä ei ole minkäänlaista käyttöä :D Ihan nätti setti on tosin kyseessä, jonka voi ainakin antaa lahjaksi, jos ei itsellä ole käyttöä. Tämä ei ollut kenenkään sponsorin lahjoittama lahja blogimiittiin, vaan taisi olla jonkun järjestäjän (olisiko ollut Sonian?) itse lahjoittama.
Etsy kauppa Glitrix lähetti minulle ja arvontaa varten yhdet suloiset Babylicious frankenlakat. Kynsissäni minulla on siis sillä omalla pikku tähtipullollani tehty lakkaus. Tämän lakan nimi on kyllä osuva <3 Kerron enemmän sitten ihan omassa postauksessaan tästä, mutta sen verran sanon että Glitrixillä ei ole postikuluja ollenkaan! Eli tuolta on helppo ostaa vain yksi tai pari suloista pulloa, eikä tarvitse miettiä postikuluja niinkuin muualla. Yksi lakka taisi olla 6$.


MiMax ystävällisesti lähetti minulle arvottavaksi mahtavan Safron London 100 luomivärinpaletin ja Royal Wild Couture lahjapakkauksen, joka sisältää lakan, kuvioidunkynsiviilan ja huulikiillon, joissa kaikissa samaa leopardikuviota :) Avasin tuota luomiväripaletin pakkausta vain sen verran, että sain kuvattua, en edes poistanut suojamuovia. Ihan uusi tuote on siis kyseessä. Tämä on ihanan värikäs sadan luomivärin paletti, jossa peili ja kaksi pientä aplikaattoria. Todella ohut ja tukevan oloinen kiiltävän musta kuori. Vaikuttaa hyvältä siis, vaikka luomivärien laadusta en pystykään sanoa :)
Lahjoitan voittajalle myös nämä kynsitarra-arkit ja hedelmäfimohyrrän. Kaksi kukkatarra-arkkia ja yksi hassuja jouluaiheisia tarroja sisältävä (tiedän, ensi jouluun on aika paljon aikaa :p) :)
Säännöt:
 • Arvontaan osallistuakseen täytyy olla lukijanani bloggerin (eli googlen) kautta. Tämä sen takia kun tämä arvonta on juurikin bloggerin kautta saavutetun rajapyykin kunniaksi.
 • Lomakkeeseen täytyy täyttää sähköpostiosoite, jotta saan yhteyden voittajaan (en säilytä osoitteita arvonnan jälkeen, enkä julkaise tai levitä niitä yms.)
 • Yhden lisäarvan voi saada, jos tykkää Shiny Nail Artista myös Facebookissa. Tällöin pitää kertoa koko Facebooknimi, jolla on tykännyt. Tällä kertaa ei muita lisäarpoja jaossa.
 • Olisi kiva jos täyttäisitte lomakkeen lopussa vielä viimeiseen vapaamuotoiseen viestiin jotain, mutta tämä ei ole pakollista :)
 • Arvonta päättyy la 25.2 klo. 00 (suomen aikaa). Tämän jälkeen tulleita osallistumisia ei enää hyväksytä.

Onnea arvontaan! <3

14 kommenttia:

 1. Ihana arvonta, ihan mahtavat palkinnot! <3 *osallistuttu*

  VastaaPoista
 2. ihania juttuja ois kiva voittaa :)

  VastaaPoista
 3. Ihana arvonta ja ihania palkintoja! (:

  VastaaPoista
 4. Kiitos molemmille! :) Hyvä että on kiva palkinto :p

  VastaaPoista
 5. Heipppa luen blogia nimellä jennijau ja sähköpostini on jenninkolmas@suomi24.fi. En ole lukenut blogia paljoa ja liityin vasta arvonnan jälkeen lukiaksi, mutta pidän siitä kun täällä on paljon hyviä kuvia ja tietenkin tosi kauniita kynsiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voit osallistua arvontaan täyttämällä postauksen lopussa olevan lomakkeen :)

   Poista
 6. tulikohan mun osallistumine perille??

  VastaaPoista
 7. sama pää kesät talvet niin ei voi muistaa, osallistuinhan minä arvontaasi?? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kyllä löytänyt nimeäsi osallistuneiden joukosta, että siitä vain osallistumaan :)

   Poista
 8. no voihan, mutta nyt on osallistuttu! :)

  VastaaPoista
 9. oon kait jo osallistunu :D toivotaan niin et oon ;)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...