8.1.2012

Lahjoja

Tässä  on näitä joululahjaksi saatuja kynsijuttuja :) Sain mm. tyylikkään Goshin viiden pienen (5ml) kynsilakan setin:Ihastuin näihin ihan täysillä!  En nimittäin omista vielä yhtään Goshin lakkaa ja tässä setissä on monta sellaista sävyä mitä mulla ei vielä olekaan. Kuvassa ylhäältä alaspäin: shimmerin todella tumman sininen Deep Sea Blue, harmaa creme Ashy Grey, todella vaalea Light Rose, ihana erikoisempi ruskea creme Brown Grey ja näyttävä punainen Classic Red. Vaikka tuo onkin klassisen punainen lakka (niin kuin nimikin sanoo), niin minulla ei vielä ole sen sävyistä punaista lakkaa kokoelmassani. En itseasiassa omista paljoakaan punaisia lakkoja, joten tämä on todellakin täydellinen lahja :)Sain myös Konadin leimaussetin. Minulla tietenkin on jo noita leimaustarvikkeita, mutta tuota suloista m2-laattaa en vielä omistakaan! Olenkin miettinyt sen hankkimista, koska tykkään tuosta söpöstä eläinkuviosta (onko se koira?) ja tuosta love-tekstistä sydämien kanssa :)
Pukinkontista löytyi myös tälläinen käsienhoitopakkaus Thuyalta. Ihan uusi merkkituttavuus muuten. Pakkauksessa oli appelsiini-kirsikka kuorinta, 50ml käsivoide, pastellisen vaaleanpunainen kynsilakka, appelsiini-kirsikka kosteusvoide ja kynsilakankorjauskynä kolmella vaihtopäällä. Olen kokeillut joitakin tälläisiä korjauskyniä ja tämä vaikuttaa kyllä vievän voiton niistä aika helposti, eli toimii :) Tykkään myös tuosta käsivoiteesta, joka pääsikin heti käsilaukkuun. Siinä on kiva tuoksu (en oikein osaa selittää millainen), levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Tuo kuorinta tuoksuu nimensä mukaisesti appelsiinille ja kirsikalle. En oikein tykännyt tästä tuotteesta. Siinä on liian vähän kuorivia rakeita mielestäni ja se jättää sellainen oudon paksun "sokerisen" kalvon käsiin, jota on vaikea saada saippuankaan kanssa huuhdottua pois. Harmi :(


Sain myös ystävältäni tämän suloisen kynsienkoristelusetin, joka sisältää 9 pientä ja söpöä purkkia erilaisia strasseja, helmiä, confetteja ym., pienen pastellin liilan kynsilakan, kynsiliiman ja appelsiinipuutikun :)

3 kommenttia:

 1. Ihania lahjoja! :) Itse oon kans miettinyt m2-laattaa, just tuon keskimmäisen ja sydänkuvion takia :)

  VastaaPoista
 2. Ooooi vähän sait kaikkee kivaa!! :) mä en saanu mitää kynsijuttui :D en ees mitää kauneusjuttui, heh.

  VastaaPoista
 3. Vanquish: kiitos:) niin tuo keskimmäinenkin kuvio on kiva:)

  Liisa: Hihii, kiitti! <3 Mutta varmasti sunki lahjat oli silti ihania :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...