1.2.2012

Fame & Fortune


Tälläinen yksinkertainen kerroslakkaus tähän väliin. Käytin tässä pohjana ensin kaksi kerrosta Essie Big Spender* cremelakkaa ja sitten sen päällä on yksi kerros Color Clubin Fame & Fortune lakkaa, jossa on läpikuultavalla punaisella pohjalla tuollaisia kimaltelevia, epäsäännöllisiä metallisia lastuja. Tai niin kuin Sonne asian ilmaisi: CD-levyn paloja ;p Olisi tuota voinut laittaa useammankin kerroksen, jos olisin halunnut enemmän kimalletta, mutta musta nämä oli kivat näin.


Big Spender levittyi ja kuivui hyvin. Tuo lakka on todella kauniin värinen yksinäänkin, eikä mulla taidakkaan olla muita samantapaisia. Fame & Fortunekin levittyi ihan hyvin, vähän piti noita lastuja siirrellä jos meinasivat pakkautua päällekäin ja päällyslakkaa/ pikakuivattavaa sai laittaa paksun kerroksen.

Essie Big Spender ja Color Club Fame & Fortune

*Saatu blogimiitin goodiebagistä

3 kommenttia:

  1. Mä oon miettinyt tuon Fame & Fortunen hankkimista, mutta vielä en oo sitä kuitenkaan ostoskoriin klikannut.. Nyt tuli taas olo, että pitäis varmaan? Mietin vaan, että pitäiskö hankkia vaan Covered in Diamonds, niin se ajais aika saman asian?

    VastaaPoista
  2. Rose: Kiitos :)

    Niniane: Mulla on toi Covered in Diamonds, mutta ei ole oikein tullut käytettyä. Kokeilin sitä ja muistaakseni sitä oli hirveän hankala levittää ja tuntui tulevan vain ihan möykkyistä jälkeä. Tästä kokeilusta on tosin jo aika kauan ja pitäisi varmaan koittaa uudestaan, jos en vaan oikein osannut :P Noissahan on muutenkin erilaiset noi lastut. Covered in Diamondissa ne ei ole niin tälläisiä metallisia kovia "cd-levyn paloja" vaan sellasia taipuisempia.. Toisaalta Fame & Fortune taas on siitä hankalampi, kun se ei sovi kaikkien lakkojen päälle pohjavärinsä takia...

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...