5.2.2012

Ystävänpäiväksi nalleja ja pastellia


Ystävänpäivä lähestyy, minulla on kynsissä pastellinsinistä Glitrixin Babylicious lakkaa, mihin muuhun siis voisin sen yhdistää kuin suloisiin nalleihin, kissoihin ja sydämiin? ;p


oikea käsi

Lakkauksen pohjalla siis kaksi kerrosta Babyliciousta, jonka päälle pistelin ihan pieniä valkoisia pilkkuja todella ohuella dotting toolin päällä. Tein pilkuista tavallaan tuollaisia ruutuja kynsiin. Oli siinä kyllä vähän tekemistäkin, enkä jaksanut tehdä niistä ihan symmetrisiä. Toisaalta on myös mielestäni ihan hauskaa, että jokainen kynsi on vähän erilainen :) Tämän jälkeen kiinnitin päällyslakalla Sanna Tara Nail Artilta saamiani suloisia nalle- ja kissafimoja ja muotoilin sydämmiä Essien Big Spender* lakalla. Nuo sydämmet tein myös dotting toolilla niin, että pistin ensin kaksi  "palloa" lakkaa vierekkäin ja sitten vedin pallojen keskeltä lakkaa sydämen muotoon. Tämä pitää tehdä suhteellisen nopeasti ettei lakka ehdi kuivua. Tähän voi hyvin myös käyttää vaikka hammastikkua.


Striper Rite valkoinen nail art lakka, Essie Big Spender, Glitrix Babylicious ja eläinfimoja

Yhden pullon tätä Babylicious lakkaa voi siis voittaa itselleen arvonnassani (muiden palkintojen ohella) :) Mitäs mieltä olette näistä? Oletteko tehneet jo ystävänpäiväkynsiä tai suunnitelleet jotain lakkausta ystävänpäiväksi? Millaista/ millaisia? Laittakaa vain linkkejä, jos on postauksia :) Minulla on jo toiset samaan aiheeseen liittyvät kynnet esiteltävänä täällä valmiina :)

*Saatu blogimiitin goodie bagistä

5 kommenttia:

 1. Aivan ihanat kynnet voiku mäki osaisin noin hyvin! (:

  http:nenskunea@blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Aww, ompa söpöt kynnet! Nyt täytyy itsekin jo nopeasti tarttua tuohon ystävänpäiväteemaan, että ehtis tehdä useammat erilaiset kynnet. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaikille kehuista! <3 odotan innolla teidän ystävänpäiväluomuksia :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...