24.2.2012

Vanhojentanssilakkauksia - Musta puolikuulakkaus kultakoristeilla


Tälläiset ovat viimeiset viime viikolla tekemäni kynnet vanhojentansseihin. Ei varmaan ole vaikeaa arvata, että tämän neitokaisen puku oli musta, jossa kultaisia kirjailuja :) Postauksen lopussa vähän  kuvia myös itse tansseista.


Aloitin taas lakkaamalla kynnet Essien Sugar Daddyllä (se on vaan niin monikäytöinen ja täydellinen lakka!). Sen jälkeen lakkasin kynnet mustalla Wild and Crazyn Bellie Upilla, niin että jätin kynsien tyviin tyhjät "puolikuut". Sitten otin käyttöön pienen nail art pensselin, jolla levitin Color Club Gingerbread -lakkaa liukuvasti puolikuista lähtien ylöspäin. Kun olin saanut glitterit levitettyä kiinnitin metalliset ruusut päällyslakalla nimettömiin ja peukaloihin (olin taivuttanut niitä ensin hieman kaareviksi). Muihin kynsiin kiinnitin  kultaisia minihelmiä* puolikuun kaariin. Lopuksi näihinkin paksu kerros pikakuivattaa päälle ja kynnet olivat valmiit juhliin :)


 Wild and Crazy Bellie Up, Essie Sugar Daddy, Color Club Gingerbread, minihelmiä ja metallisia koristeita


Tässä vähän kuvia puvusta ja tansseista :) Tällä wanhalla oli oikeasti vanha puku. Tämä käsinkirjailtu, vuosikymmeniä vanha ja arvokas pohjoisafrikkalainen perinnepuku, liehui näyttävästi tanssin pyörteissä :)

 Kaunis tanssija! <3

 Hymy oli herkässä :)

Upeassa harmaassa puvussa vasemmalla on Liisa, jonka blogissa on lisää juttua Sibiksen wanhoista ja toinen mustapukuinen kaunotar on näiden ensimmäiseksi julkaistujen vanhojentanssikynsien omistaja :)

*Saatu blogimiitin goodie bagista Mimaxilta

11 kommenttia:

 1. Onpas kauniit kynnet, sopii hyvin pukuun! =)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun jollain on todella vanhanaikainen puku vielä wanhojentansseissa! Niitä näkee nykyään niin vähän! Ja todella upeat kynnet teit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin mustakin tuo puku oli ihana :)

   Poista
 3. Vautsi! Taas aivan super ihanat kynnet! Tanssija on myös niin kaunis ja kynnet sopivat ihanasti tuohon sievään pukuun:).
  Saat sitten tehdä minullekkin kynnet kun omat wanhat joskus koittavat;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos <3 Tanssija oli kyllä niin kauniina tuona iltana :) ..Jaahas, vai sullekin pitäis kynnet tehdä ;) Millos sulla ne wanhat sitten olis? :)

   Poista
 4. Hieno puku, hienot kynnet ja upeasti sopivat toisiinsa. Tanssijakin on hurjan söpö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mustakin kynnet sopivat kauniiseeen kokonaisuuteen hyvin :)

   Poista
 5. Olipas tanssijalla kauniit kynnet! (;

  VastaaPoista
 6. Upeat kynnet ja sopii kyllä täydellisesti pukuun! :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...