22.2.2012

Vanhojentanssilakkauksia - pilviä ja blingiäTässä on toinen tekemistäni vanhojentanssilakkauksista. Tämän neitokaisen puku oli kaunis tummansininen ja kengät ja laukku vaaleita metallisensinisiä. Olin tehnyt joitain ehdotuksia malliksi kynsikiekolle ja hän sitten valitsi niistä tälläisen "pilvimanin" vaikkakin eri lakoilla, joita olin itse ajatellut :) Sain pilvilakkaukseen idean nailside blogista, jossa ihania sellaisia vilisee vähän väliä.


Lakkauksen pohjalle tuli ensin kerros läpikuultavaa Essie Sugar Daddyä ja kerros Japanista ostamaani glitterlakkaa, jossa on pieniä hopeisia glittereitä ja isompia kuusikulmaisia hologrammisia glittereitä. Sitten muotoilin isommat "pilvet" Color Club Lumin-Icecentilla kaikkiin muihin kynsiin, paitsi nimettömiin ne tulivat tummemman sinisellä Cold Metallilla. Sitten muotoilin pienemmät pilvet mustalla Wild and Crazy Bellie Upilla, jonka päälle laitoin vielä Color Club Beyond The Mistletoe glitterlakkaa. Tämä siksi, että pilvien muoto erottuisi paremmin näin kuin vain pelkällä glitterillä tehtynä. Tämän jälkeen lisäsin vielä nimettömiin hopeisia microhelmiä*, joihin kynsien omistaja tykästyi niin, että laitoinkin niitä sitten kaikkiin kynsiin :) Lopuksi vielä päälle paksulti Seche Viteä ja valmista tuli.


Kaikki nämä tyttöjen vanhojenlakkauskuvat on muuten otettu lampunvalossa, joten ne eivät valitettavasti ole niin hyvälaatuisia  kuin voisivat olla ja värit eivät toistu täysin oikein. Tuo vaaleansininen Lumin-Icecent -lakka oli muuten luonnossa täsmälleen samansävyistä kuin tytön kengät ja laukku! :) Harmi vain että niitä ei tullut kuviin mukaan. Postauksen lopussa pari kuvaa puvusta in action <3


Color Club Cold Metal, Beyond The Mistletoe ja Lumin- Icecent, Wild and Crazy Bellie Up, Essie Sugar Daddy, AC hologrammiglitter ja microhelmiä

Viimeiset hihitykset ja silaukset :)

Niin kauniina! <3


*Saatu blogimiitin goodie bagistä Mimaxilta

9 kommenttia:

 1. Tosi ihanat kynnet ja ne sopii kyllä tosi hyvin kauniille tanssijalle<3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin kyllä itsekin tyytyväinen näihin ja voi kuinka kaunis tanssija olikin! :)

   Poista
 2. this nail art is so pretty!!I love it!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you, I'm glad that's you like it :)

   Poista
 3. Kerrassaan hienosti onnistuneet kynnet! Erittäin kaunis puku, tyylkäs! Kaunis on vanhakin! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Munkin mielestä puku oli todella tyylikäs ja puvunkantaja niin nättinä <3

   Poista
 4. Ihanat nää kynnet ja kaunis kantaja! (;

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynnet ja kaunis Wanha! Tuo pilvimanikyyri olikin mulle ihan uusi tuttavuus, suuret kiitokset linkistä - sitä pitää ehdottomasti testata!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...