23.6.2013

PixieDust Ombre


Ihasteltuani uusia Zoyan kesälakkoja halusin tietenkin koittaa niistä mahdollsimman montaa heti kynsillekin :p Päädyin siis tälläiseen oranssikeltapunaiseen neljän lakan ombreen. Peukkuihin tein sitten ihan liukuvärjäyksen kyseisillä lakoilla. :) Harmi kun kuvissa ei lakkojen ihana kimallus pääse kunnolla oikeuksiinsa. Olisi pitänyt ottaa kuvia myös suorassa auringonpaisteessa. Nämä lakat olivat kyllä muutenkin vaikeasti kuvattavia. Punaoranssin Destinyn sävy ei näyttäydy oikeanlaisena näissä, vaan se näyttää koralliselta pinkiltä. Livenä se näyttää minusta enemmän oranssilta. Lakka on todella kirkas (mikä varmaan hämäsi kameraa) ja se on täynnä kultaista shimmeriä, joka ei tule näissä kuvissa kunnolla näkyviin. :( Harmittaa kun en tarkastanut kuvia koneelta ennen lakkojen poistamista.


Zoyan PixieDust Summer lakat* levittyivät helposti ja nätisti. Ei tarvinnut oikeastaan siistiäkään jälkeenpäin melkein yhtään, paitsi tietysti peukkujen töpöteltyjen liukuvärjäysten jäljet. Zoya neuvoo käyttämään PixieDust lakkoja ilman alus- ja päällyslakkaa, mutta käytin kuitenkin näiden kanssa aluslakkana Trindin kynnenvahvistajaa. En huomannut ongelmia aluslakan käytön kanssa. Lakkakerroksia tarvitsi kussakin lakassa kaksi hiukan paksuhkoa kerrosta. Käytetyt lakat olivat siis kultainen Solange (etusormi), keltaoranssi  Beatrix (keskisormi), punaoranssi/koralli Destiny (nimetön) ja marjanpunainen/sinipunainen Miranda (pikkusormi).


Zoyan maahantuojana Suomessa toimii NailCity. Jälleenmyynjien listan löydät täältä. Lakkoja voi tilata myös sähköpostitse (15,50€ kpl) osoitteesta info@nailcity.fi, jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää.


 Zoya Solange, Miranda, Destiny ja Beatrix


 *Lakat saatu NailCityltä.

31 kommenttia:

 1. Voi ei miten ihanan värisiä, herkullisia <3 :) erityisesti nimettömän Destiny mun huomion herättäjä :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Destiny on kyllä aivan ihana, kirkas kesäsävy :)

   Poista
 2. KÄÄÄÄK miten ihania sävyjä! Tuntuuko tuo pinta röpelöiseltä ilman päällyslakkaa vai näyttääkö se vain siltä?

  Miulla on pari keltaista kynsilakkaa mutta ne ovat melkoisia litkuja eivätkä jätä kovin kivaa lopputulosta kynsille :/. Tuo Solange näyttää sen verran upealta että tekisi se mieli melkeinpä ostaa :)!

  Destiny näyttää myös ihanan herkulliselta ja marjaisalta kesäsävyltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, nää on ihania ^_^

   Pinta tuntuu näissä tekstuurilakoissa kyllä karhealta, mun mielestä kivan tuntuista :p Lakkojen pinnan karheus korostuu näissä kuvissa. Livenä se ei erotu ihan noin selvästi ja nämä lakat ovat paljon kimaltavampia livenä kuin tässä näyttää.

   Solange on aivan ihana keltakultainen!

   Poista
 3. Ihanan aurinkoisia, kuin hedelmäkarkkeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän nää vähän on! :p Just sopivia sävyjä kesäkokoelmaan :)

   Poista
 4. Ihanan aurinkoiset lakkaukset, joita etenkin nyt kynsien muoto imartelee tosi hyvin! Täällä on kanssa paraikaa Zoyan tekstuuria kynsille, ei vain ihan yhtä kesäistä kuin nämä, nimittäin Vespa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3
   Oih, Vespa on kanssa aivan ihana!

   Poista
 5. Upean värisiä lakkoja ovat! Aivan ihana manikyyri. Minä en tosin tekstuurilakoista henk.koht. välitä mutta värit on kerrassaan upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :)
   Tekstuurit nyt on taas vähän näitä mielipiteitä jakavia lakkoja... :)

   Poista
 6. Ompas mainio keino muuten yhdistää nää skittleksi, ei mulle tullu ees mieleen! ;D Hienosti sopii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, thanks! Se oli taas ensimmäinen asia mitä mulle tuli mieleen :D

   Poista
 7. Ihania! Tuo liukuväri peukalossa yhdistää kaiken. :)

  VastaaPoista
 8. Tosi kesäiset ja herkulliset värit! :3

  VastaaPoista
 9. En ole ennen niin lämmennyt hiekkalakoille, mutta nämä näyttää todella ihanilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en niin paljoa noiden muiden brändien hiekkalakkoihin niin kauheasti ihastunu, paitsi Kikon tekstuurit näyttää kyllä näiden Zoyan PixieDustien lisäksi houkutteleville :p

   Poista
 10. Ihanan väriset lakat! :) Ja sulla on kyllä mielettömän sievän malliset kynnet muutenkin! :)

  VastaaPoista
 11. Lääh ja puuh, nämä on niin herkullisen väriset!!

  VastaaPoista
 12. Mä merkitsisin tuon lakkojen saamisen blogin kautta jollain muulla kuin linkin perässä olevalla tähdellä. Se kun yleensä tarkoittaa mun mielessä affiliate-linkkiä, vaikka toi nyt ohjaakin ihan vaan sun omaan blogiin. :) Sä kun et kai penniäkään kostu vaikka mä ostaisin noita NailCityltä tän postauksen ansiosta kolmekymmentä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah, totta. En taas ajatellut sen pidemmälle. Vaihdankin tähden paikan vähän myöhemmäksi. Niin, en tosiaan hyödy mitenkään vaikka joku näitä lakkoja ostaisikin :D

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...