20.6.2013

Zoyan kesälakkoja


Pikainen (ja pirteä) lakkaherutuspostaus rakkaista Zoya-uutukaisistani. Avasin NailCityltä saapuneen paketin heti kun pääsin kotiin postista.* Hyvä kun sain kengät ensin riisuttua jalasta :D Oikeasti meinasin kurkata pakettiin jo matkalla kotiin, mutta se oli "valitettavasti" niin hyvin teipattu kiinni, että sen avaamiseen tarvitsi sakset apuvälineiksi. Minulla oli nimittäin pieni haju siitä mitä paketti saattaisi sisältää, mutta ihan tarkkaan en tiennyt mitä sieltä löytäisin. Olisitte nähneet kuinka silmäni revähtivät auki kun kaivoin pehmustuksien syvyyksistä yhteensä 12 kpl Zoyan kesäkokoelmien lakkoja! Levitin lakat keittiön pöydälle ja esittelin niitä innosta pomppien (aina yhtä innokkaalle) avokilleni, jolta sain vastauksesi jotain sen suuntaista mutinaa kuin: "No, on ne hienoja" :D Oli kyllä aivan täydellinen päivänpiristys tuo paketti :)


Kuvassa vasemmalta lähtien:
Sininen Zoya PixieDust Liberty, vaaleanliila Stevie, marjanpunainen Miranda, punertavan oranssi Destiny, oranssi Beatrix ja kimaltavan kultainen Solange.

Paketista kuoriutui siis koko Zoya PixieDust Summer -kokoelma kaikessa ihanuudessaan, neljä lakkaa kesän kimaltavasta Irresistible-kokoelmasta ja vielä kaksi creme-lakkaa Stunning-kokoelmasta. :)

Destiny, Beatrix ja Solange

Zoyahan kuvailee PixieDust-lakkojen tekstuuriefecktiä näin: "textured, matte and sparkling", mutta näissä kolmessa kesälakassa, Destinyssä, Betrixissä ja Solangessa, on esitteen mukaan foil twinkle-koostumus. En ihan hirveästi eroa koostumuksessa huomannut kynsillä, koska kaikkihan näistä tekstuurilakoista kimaltavat, mutta ovathan ne vähän metallisempia muihin "tavallisiin" PixiDust-lakkoihin verrattuina. Kultainen Solange on näistä selkeästi metallisin ja aivan ihastuttava, jos saan sanoa :p Kuvia näistä lakoista kynsillä tulossa piakkoin!

Liberty, Stevie ja Miranda

Hazel, Rikki, Tinsley ja Amy

Irresistible (metallic foil) -kokoelmasta sain neljä kaunista ja kimaltavaa sävyä: hopeisen sininen Hazel, vihreä Rikki, upea moniulotteinen ruusuisenpinkki Tinsley, jossa kultaista shimmeriä ja tulisen oranssi Amy, jossa myös paljon kultaista shimmeriä.


Rocky ja Micky

Stunning-kokoelmasta minulle tulivat siis nämä kaksi lakkaa: Rocky ja Micky. Vaikka nämä ovatkin niin sanotusta creme-kokoelmasta, on hiukan koralliin vivahtavassa vaaleanpunaisessa Mickyssä, itseasiassa hiuksenhienosti pientä hopeista shimmeriä (joka ei tietenkään näy kuvassa). En sitten tiedä miten hyvin tuo shimmeri tulee näkymään kynsillä. Täytyypi testata :)

Zoyan Suomen jälleenmyynjien listan löydät täältä. Lakkoja voi tilata myös sähköpostitse (15,50€ kpl) osoitteesta info@nailcity.fi, jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää.

*Lakat saatu blogissa esittelyä varten NailCityltä.

7 kommenttia:

 1. Apua, mun on ehkä pakko päästä Tampereella käydessä ostamaan ainakin tuo Liberty ja Amy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo kaksi ovatkin aivan uskomattoman ihania!
   Oranssia Amya testasin jo kynsilläkin ja se on ihan täydellinen kesälakka! Sai munkin kalmankalpeat kädet jotenkin näyttämään vähän päivittyneiltä, tai ainakin niin kuvittelin ;p Varmasti aivan ihanan näkönen rusketuksen kanssa ja varpaissa :)

   Poista
  2. Hei, tuli muuten mieleen, että kannattaa varmaan varmistaa etukäteen soittamalla salongista, ovatko he ottaneet nämä keskokoelmat myyntiin, ettei tule pettymystä. Tietääkseni nuo jälleenmyyjät saavat itse valita, mitä kokoelmia ottavat myyntiin. Mutta ainahan voit sitten tilata sähköpostilla suoraan NailCityltäkin! :)

   Poista
 2. Oi vitsit miten kiva yllätys! Erityisesti tuo Solange iskee mulle silmään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Solange oli munkin "ennakko suosikki" :D ..Nyt en enää osaa päättää, mitkä näistä on lakoista on hienoimmat, kun olen testaillut niitä livenä :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...