4.6.2013

Zoya Vespa


Tässä siis lupailemiani kuvia Zoya PixieDust Vespa -lakasta*. Ensimmäisessä kuvassa lakkaa on kaksi kerrosta ja seuraavissa kolme. Tämä lakka on aika hankalasti kuvattava ja googlettaessa siitä löytyykin aika monen sävyistä swatchia. Toisaalta murrettu mintunvihreä lakka, näyttäytyykin hieman enemmän vihreään tai siniseen taittavana, riippuen valaistuksesta. Suurimmassa osassa swatcheja lakka on kuitenkin liian vaalea, näissä minun kuvissanikin hiukan. Se ei siis ole niin haalean sävyinen kuin ennen luulin, vaan kolmella kerroksella ihan kunnolla mintunvihreä, mikä on vain ihan hyvä asia. :) Kuvissa taas erottuu lakan tekstuuriefekti paremmin kuin luonnossa, mutta hopeisen shimmerin kaunis kimaltelu taas ei niinkään.


Lakka levittyi helposti ja kuivui suhteellisen nopeasti. Suhteellisen sen takia, kun olen tottunut käyttämään pikakuivattavaapäällyslakkaa, joten olen kärsimätön. :D Kuivumisaika on kuitenkin minullekin siedettävä, joten tämä varmaan määritellään sitten nopeasti kuivuvaksi. Olin saanut miitissä tytöiltä vinkin, että lakkaa kannataa sekoitella vähän väliä, jotta tekstuuriefekti tulisi parhaiten esiin. En viitsinyt testata pitääkö tuo paikkanssa ja ravistelin siis pulloa parin kynnen lakkaamisen välein. Pysyvyys ei ole niin hyvä kuin Zoya-lakoissa yleensä, mutta tätä osasinkin odottaa lakkaukselta ilman suojaavaa päällyslakkaa. Kahden päivän jälkeen kärjissä näkyi kulumia ja pari pientä lohkeamaakin löytyi. Tosin hiekkalakalla on helppo korjata tuollaiset pienet kulumat, kun tekstuuri antaa periksi lakan lisäämisen kärkiin myöhemmin. 


Olen saanut kommentteja ihan tuntemattomiltakin tästä lakasta! Kaikki ovat olleet ihan haltioissaan ja niin minäkin. :) Olen sitten innoissani selittänyt kyselijöille Zoya-lakoista ja tekstuureista yleensä. Kauppareissukin muuttuu huomattavasti mukavammaksi kun saa puhua lakoista. :D Vespan myötä olen nyt ihan hurahtunut tekstuureihin/hiekkalakkoihin. Tarvitsen näitä lisää!! :D Suomeen Zoyaa maahantuo siis NailCity ja täältä löydät listan jälleenmyyjistä. Lakkoja voi tilata myös sähköpostitse (15,50€ kpl) osoitteesta info@nailcity.fi, jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää.


* Zoya Vespa saatu NailCityltä

14 kommenttia:

 1. Jännä, että se kuluu kärjistä aika nopeasti. Mun opin liquid sand pysyi lohkeamatta yli viikon. (Yleensä tyhmänä revin haljenneet lakat kynsiltä pois.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! No se on jo tosi hyvä pysyvyys. Musta tuntuu että tässä vaikuttaa myös millaiset kynnet on ja mitä käsillä tekee. Kynsien kunto vaikuttaa ainakin mulla paljon pysyvyyteen ja nyt ei ole parhaimmassa kunnossa kynnet. Sen takia olen niitä myös lyhentänyt tämän mittaisiksi.

   Tuo kärkikuluma ei ole mikään paha ja vieläkin nämä lakat mun kynsillä siis on, eli ei ole vielä häiritsevästi kuluneet. :)

   Poista
 2. Toi lakka saa sun kynnet näyttämään ihan hassuilta. Niinku tönköiltä :/ en tykkää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi ettei iskeny. Nämä kaikki "erikoislakat" jakavat aina mielipiteitä, niin myös nämä tekstuurilakat.

   Kynsien "tönkköys" :D saattaa johtua myös siitä kun olen niitä joutunut juuri lyhentämään, vaikka mun mielestä ne on kyllä nytkin kivan näköiset Vespalla lakattuna :D Kuvat ei tee ihan oikeutta tälle, luonnossa shimmerin kimaltelu näkyy ihanasti :)

   Poista
 3. Ompa kyllä jännän värinen. Zoyan lakat alkoi kyllä miitin jälkeen kiinnostamaan ihan uudella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, mun mielestä just ihanan erikoinen.
   Zoyat on mahtavia :) En oikeesti omista yhtään Zoyaa josta en tykkäis :)

   Poista
 4. Tykkään tosi paljon, näyttää kivalta:)!

  VastaaPoista
 5. Ihanan värinen Vespa! Mun on saatava se musta PixieDust, toivottavasti seuraava tili antaa myöden ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vespa on niin kaunis :) Se musta Dahliakin oli ihan älyttämän hieno!

   Poista
 6. ihanan värinen ja rakastan glitteriä, eli on ostoslistalla <3 :)

  Muuten viitsisitkö käydä kurkkaamassa blogiani ja mahdollisesti liittymässä jäseneksi. Tai oisiko sinulla neuvoija miten olet saanut noin paljon lukijoita ? :9

  Osoite on ( dreamaboutperfectnails.blogspot.fi ) tein sen aika vasta ja ei ole kuin 2 lukijaa :( kiitos jos vastaat tai annat neuvoja lukijoiden lisäämiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En yhtään ihmettele, että tämä ihanuus on ostoslistalla :)

   Kävin kurkkaamassa blogiasi ja huomasin, että olet pitänyt sitä vasta tämän kuukauden. Itsehän olen kirjoittanut tätä blogia jo yli kolme vuotta. Muistan kyllä kyllä kuinka innokas ja malttamaton olin blogin perustamisen alkuaikoina ja tietenkin halusin että joku lukisi tätä blogia. Kestää aikansa että lukijat löytävät blogiisi, joten bloggaile vain aktiivisesti ja kommentoi muiden bloggaajien postauksia. :) Alussa mainostin myös kavereilleni blogiani, joista monet olivatkin ensimmäisiä lukijoitani.

   Kannattaa kiinnittää huomiota myös postausten ja kuvien tasoon. Tai ainakin itse luen mieluiten hyvää ja selkeää tekstiä ja katselen hyvätasoisia kuvia. Tutoriaaleja kannattaa myös tehdä, ne ovat suosittuja. Itsehän kyllä syyllistyn tutojen vähyyteen täällä blogissani, mutta tiedän että monet haluaisivat niitä lukea. Minulta onkin tulossa ainakin yksi tuto tässä lähiaikoina. :)

   Ulkoasu on myös tärkeä ja kannattaa käyttää heti alusta lähtien tunnisteita postauksissa, jotka sitten myöhemmin helpottavat lukijoita löytämään blogista postauksia, jotka liittyvät tiettyyn aiheeseen. Tässä postauksessa olen esim. käyttänyt tunnisteita: "arvostelu, lakat, swatch ja Zoya", koska arvostelin postauksessa lakkaa, joka oli merkiltä Zoya ja kyseessä olivat swatch-kuvat. :)

   Poista
  2. ok :) kiitos vastauksestasi :) Mitä olit itse mieltä blogistani ?

   Poista
  3. No ei ihan hirveästi voi vielä sanoa, kun sen verran vähän postauksia sulla vielä on, mutta kivoja kynsiä sulla sielä oli. Olisi kiva jos etusivulta löytyisi joku blogin esittely, jossa kerrottaisiin mistä blogissa on kyse.

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...