26.6.2013

Zoya Amy (vs. China Glaze Riveting)Lisää oranssia ihanuutta Zoyalta! Kesällä on niin kiva lakata kynnet pirteällä oranssilla, vai mitä? :) Kynsillä on tällä kertaa ihastuttava, palavan oranssi, Zoya Amy*. Amy on siis kesän Irresistible-kokoelmasta. Kaksi kaunista kerrosta tätä levitin kuvissa näkyvän peittävyyden saavuttamiseksi. Kamera kuvasi tämän hiukan enemmän punaisen sävyiseksi, kuin miltä se näytti luonnossa. En tiedä kuultaako se tekstistä läpi, mutta tykkäsin siis tästä sävystä ihan hirmuisesti! :D Amyssä on punaiseen taittavalla oranssilla pohjalla rutkasti kultaista glass fleck -shimmeriä. 


Muistin että olen ihastunut samalla tavalla aiemminkin ja kaivoin esille China Glaze Riveting -lakan Capitol Colours -kokoelmasta. Testasin näiden lakkojen eron kynsillä lakkaamalla nimettömän Rivetingilla. Tässäpä pari vertailukuvaa Amysta ja Rivetingistä. Aika samantapaisia ovat ja jos ei ole tälläinen kynsilakkafriikki kuin minä, niin ei vamasti tarvitse molempia :p Riveting on hiukan punaisempi kuin Amy ja siinä on vähän vähemmän kultaista kimallusta. Molemmat ihanan lämpöisiä ja aurinkoisia. :) Rivetingin voit nähdä kynsilläni in action myös tässä postauksessa.Zoyan maahantuojana Suomessa toimii NailCity. Jälleenmyynjien listan löydät täältä. Lakkoja voi tilata myös sähköpostitse (15,50€ kpl) osoitteesta info@nailcity.fi, jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää. 

*Zoya Amy saatu NailCityltä.

10 kommenttia:

 1. Ääää toi on niin ihana väri :))) Muuten viitsisitkö käydä äänestämässä mun blogissa toive postausta, en laita osotetta ku oot jo lukija mut siis se dreamaboutperfectnails blogi :)

  VastaaPoista
 2. Tää on ihan järisyttävän kaunis lakka <3

  VastaaPoista
 3. Olen samaa mieltä että oranssi lakka sopii todella hyvin kesään :) Ja olipas hauska nähdä miten samanlaisia nuo lakat ovat, ostin itse nimittäin muutama viikko sitten tuon China Glazen Riveting -lakan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssit on ihania muutenkin, mutta varsinkin nyt kesällä! :p Riveting ostos osui ilmeisesti ihan nappiin myös? ;)

   Poista
  2. Juu, ostos ei harmita ollenkaan ;) Lakka on ihan huikaiseva, sellainen täydellisesti kesään sopiva :) Ja koristaa varpaankynsiä juurikin parasta aikaa =D

   Poista
 4. Upean värinen lakka toi Zoya Amy, ihan herkku! :P

  VastaaPoista
 5. They are very much alike but not dupes. I love them both. Thanks for a good comparision.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...