2.6.2013

Miittisaalis!


Mitä sieltä essie-kassista loppujen lopuksi löytyikään? :p Tuli aika sini-vihreäpainotteinen lakkasaalis tällä kertaa, parilla persikkaisella piristyksellä. Ensimmäisessä kuvassa on siis sponsoreiden lahjoittamia tuotteita ja myös miitissä järkätyltä kirppikseltä hankittuja juttuja. Kuvasin tällä kertaa meidän parvekkeen, "lievästi kuluneella" (heh), puisella pöydällä. Vähän vaihtelua siihen ainaiseen valkoiseen taustaan. Olin kyllä varmaan aika näky pyllistellessäni siellä kameran yli kumartuneena, jos naapurit sattuivat meille päin katsomaan :D


L'Oréal lahjoitti essie-kassien lisäksi jokaiselle yhden peruskokoelmaan kuuluvan essie-lakan. Minä sain vaaleansinisen essie lapiz of luxuryn*. Mulla alkaa olla jo aika paljon erilaisia sinisen sävyisiä lakkoja, joten olikin aika hassua, että en löytänyt varastostani vastaavaa tälle taivaansiniselle lakalle. Eli hyvän kotiin päätyi siis tämä! :D


Zoyan maahantuojalta, NailCityltä, jokainen sai yhden Zoyan kevään lakoista. Miitissähän oli se ständi, mistä vieraat saivat valita kevätkokoelmasta haluamansa pastellisisen ihanuuden, mutta ständissä oli vain 12 lakkaa, joten parille meistä järkkääjistä jäi sitten kevään PixieDust lakat. Tämän vaalean, vähän murretun mintunvihreän, sävyn nimi on Vespa. Se sisältää paljon kaunista hopeista shimmeriä. :) Testasin tätä miitin uusista lakoista ensimmäisenä, joten saatte pian kuvia tästä kynsillä. :) Zoyan jälleenmyyjät löydät täältä. Lakkoja voi tilata myös sähköpostitse (15,50€ kpl) osoitteesta info@nailcity.fi, jos omalla seudulla ei ole jälleenmyyjää.


Hyvinvoinnin Tavaratalo* lahjoitti meille Sante Organic Bio-Goji & Olive käsivoiteet*. Olen jonkun verran tätä testaillut ja tykkään kyllä. Voide tuntuu täyteläiseltä ja kosteuttavalta, mutta imeytyy nopeasti. Ei jätä tahmaista tunnetta ainakaan minulle. Tuoksu on mieto ja sitruunainen, mikä oli vähän yllätys tuon nimen perusteella. Tykkään myös ihan reilun kokoisesta tuubipakkauksesta (100ml). Minulla kuluu sen verran suuria määriä käsivoiteita, niin on hyvä, että tämä ei ole ihan niitä pienimpiä käsilaukkukokoja. Mielestäni tämä kulkee silti laukussa mukana kivuttomasta. Hyvinvoinnin.fi sivuilla voidetta kuvaillaan näin: Hyvin imeytyvä käsirasva, joka sisältää antioksidanttisia luomukasviöljyjä: kookos, sheavoi, oliivi, teepensaan siemenöljy, auringonkukka. Rasva auttaa suojaamaan ihoa kosteuden haihtumiselta ja vapaiden radikalien haitallisilta vaikutuksilta yhdessä luomulaatuisen gojimarjauutteen kanssa. Hintaa tuotteella on 5,95€ 100ml ja 2,95€ 30ml. Hyvinvoinnin Tavaratalo lahjoitti meille myös henkilökohtaiset ale-koodit käytettäväksi kaupassaan. Suunnittelin tilaavani sillä testiin ainakin jonkun luonnonkosmetiikan aurinkosuojavoiteen.


Mimaxilta saimme China Glaze -hologrammilakat Hologlam-kokoelmasta, vetoketjusiirtokuvat ja Mimax-kynät. Minun kassiini eksyi tummansininen, hiukan sinivihreään vivahtava Take a Trek -lakka, joka miellyttää minua ainakin nimensä puolesta. Tuo "vähän" nörtähtävä avokkini, kun on välillä pakottanut minut katsomaan "uusia" ja vanhoja Star Trek -sarjoja ja leffoja. En tiedä onko nimen tarkoitus viitata kyseiseen sarjaan, mutta kokoelman avaruusteeman takia tuo tuli väkisinkin mieleeni. Kuvassa lakan väri on vääristinyt. Se on siis vihreämpään vivahtavampi. Muiden saman kokoelman lakkojen nimet ovat sen tyylisiä kuin Strap on Your Moonboots, When Stars Collide ja Not in This Galaxy :) Tykkään kyllä monista noista kekseliäistä nimistä :D 


Elle-lehdeltä* saimme meikkilaukut ja vyöt. Meikkilaukulle keksin varmasti käyttöä. Tuollainen muovinen on kätevä pidemmilläkin matkoilla, koska vaikka siellä joku rasva tai shampoo aukeaisi, se ei vuoda. Eihän tuohon nyt kovin isoja puteleita mahdu, mutta joitain matkakoisia. Laukku on myös helppo pestä materiaalinsa vuoksi. 


CityShoppari tarjosi halukkaille CityShopparin mobiilikortin* Cardu-sovellukseen. Minulla on joskus ollut se perinteinen paperinivaska Cityshoppari, mutta eihän sitä jaksa kantaa mukana. Tämä on paljon kätevämpi. Sovelluksesta voi selailla eri aihealueiden etuja ja niitähän löytyy ihan älyttömästi. Kahviloita, ravintoloita, kauppoja, kampaamoita, hoitotoloita ym... Huh! Sovelluksessa on myös uutiset-sivu, johon päivittyy ajankohtaisia etuja ja uutisia. Nyt täytyy kyllä muistaa käyttää tätä. Varmasti säästyy rahaa!  Tuohon Carduun saisi ilmeisesti ladattua muitakin kortteja. Mitäköhän muita tälläisiä sovelluksia on tarjolla?


Miitissä järjestetyssä arvonnassa voitin kynsikauppa.com:n lahjoittaman Nfu Oh -lakan (num.62). Ensimmäinen Nfu Oh lakkani! Ostin vielä kirppikseltä yhden, joten nyt minulla on niitä kaksi :) Tämä on tälläinen persikkaisen sävyinen hololakka. Olen kuullut että Nfu Oh:n holot ovat huonoja levittymään ilman niitä varten tarkoitettua aluslakkaa pohjalla. Toivon vain että minun ei tarvitse nyt hankkia kyseistä lakkaa, vaan saan nämä jotenkin toimimaan ilman. Rakastan Nfu Oh -lakkojen pulloja! Ne ovat vain niin älyttämän hienoja kaikkine yksityiskohtineen. Kunnon luksusfiilis tulee tästä :)


Mennäänpäs sitten niihin kirpparihankintoihin :p Neljä lakkaa ja paljon siirtokuvia/ kynsitatuointeja/ decaleja (rakkaalla lapsella on monta nimeä :p). Siirtokuvat ostin Jos edes kynnet -blogin Murmikselta. Hän oli tuonut ihan älyttömän kasan niitä myytäväksi! Minä rohmusin heti kaikki käsiini ja kävin ne läpi. Läpikäynnin jälkeen saaliikseni olivat suodattuneet nämä yksilöt. Olen vain niin heikkona kaikkiin söpöihin kuviin, joten niitä tuli otettua jokunen, heh. Toivottavasti saisin käytettyäkin niitä joskus. :D


Lakat vasemmalta oikealle: OPI Gouda Gouda Two Shoes, essie buy me a cameo, Glitter Gal Marine Blue ja Nfu Oh 65.

OPI:n ja Nfu Oh:n ostin Sinikilpikonnalta. Gouda Gouda Two Shoes on ruskeasävytteinen persikka kultaisella ja kuparisella shimmerillä. Nfu Oh 65 on vaalean sininen hologrammilakka. Metallinen vaalea persikka, essie buy me a cameo, siirtyi uuteen kotiin Vanquishilta ja ihanan sinisen Glitter Gal Marine Blue:n, voimakkaalla holoefektillä, sain vaihdossa E-S:ltä.

Tähän loppuun vielä lähikuvia hololakoista auringossa. Älkää katsoko ihan kamalan tarkkaan lakkojen sävyjä näistä. Varsinkin tuo China Glaze ei oikein suostunut kuvautumaan oikein.

 Nfu Oh 65 ja 62

 China Glaze Take a Trek

 Glitter Gal Marine Blue


*Affiliate-linkit merkitty tähdellä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...