18.6.2013

A England Dragon & Nfu Oh -liukuvärjäys


A England Dragon -lakka* on niin ihana kuin odotinkin. Hololakkojen kanssahan saattaa välillä olla hankaluutena rullaantuminen kynsille levittäessä, mutta Dragonin kanssa sellaista ei ilmennyt. Levitin lakan siis ihan tavallisesti Trindin kynnenvahvistajan päälle (niin kuin yleensä teen kaikkien lakkojen kanssa). Eli en käyttänyt siis erillistä hololakoille tarkoitettua pohjalakkaa. Dragon on hyvin peittävää ja kuvissa on lakkaa kynsillä kaksi kerrosta. Dragon on ensimmäinen omistamani A England -lakka ja ainakin tämän sain perusteella hyvän vaikutelman kyseisestä merkistä. Lakan lähetti siis minulle testattavaksi Adenina-verkkokauppa. A England -lakat näyttävätkin olevan tällä hetkellä -20% alennuksessa Adeninalla. Nyt  olisi siis hyvä sauma niitä hankkia, jos on ollut harkinnassa :)


Dragon on siis scatterholo ja sen monivärinen kimallus pääsee oikeuksiinsa auringon (tai lampun) suorassa valossa. Varjossa holoefekti ei niin paljon näy, mutta antaa kuitenkin lakalle omanlaistaan "syvyyttä". Ylemmät kuvat otettu auringossa ja alemmat varjossa. Auringossa otetuissa kuvissa lakka näyttää liian siniseen taittavalta, kuin mitä se on oikeasti luonnossa.


Seuraavana päivänä lisäsin lakkaukseen vielä pienen liukuvärjäyksen töpöttelemällä vaaleansinistä Nfu Oh 65 -lakkaa meikkisienellä kynsien kärkiin. Tämäkin on siis hololakka ja auringossa kynnet kimaltelivatkin kivasti. Harmi kun se ei välity näistä kuvista yhtään :( Tuntui että lakkaus tarvitsi vielä lisäksi jotain kesäistä, joten laitoin vielä perhoskynsitatuoinnit/ siirtokuvat  pariin kynteen. Nämä tatskat eivät kuitenkaan olleet ihan siitä helpoimmasta päästä, vaan onnistuin jotenkin kiinnittämään ne niin, että kuvien alle jäi jostain syystä vähän ilmakuplia. En oikein ymmärrä mistä moinen johtui. Yleensä saan siirtokuvat kiinnitettyä kynsille ihan helposti, vaan ne kiinnittyvät kuivuttuaan oikeastaan itsestään, ja ei niihin ole koskaan jäänyt mitään ilmaa alle. Noh, tämä nyt tälläinen aika pikainen lakkaus ja myöhemmin mietin, että olisi pitänyt koristella se perhosten sijaan mieluummin jotenkin muuten, mutta nyt tuli tälläinen.


Nfu Oh 65, A England Dragon ja kynsitatuointeja


* A England -lakka saatu Adeninalta

8 kommenttia:

 1. Ihana ihana lakka ja pakkohan se on mennä kattomaan Adeninan sivuille ;)! Kaunis lakkaus kaiken kaikkiaan , minä tykkään :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minäkin tykkään tästä Dragonista todella paljon. Olen muutenkin heikkoina vihreisiin lakkoihin ja sitten vielä näin hyvälaatuinen ja kaiken lisäksi hololakka(!!!), niin tottakai olen myyty :p Taitaa noista A Englandin lakoista muitakin ihanuuksia löytyä ;)

   Poista
 2. Ihanat! Hololiukuvärit on ihan parhautta :) Oon aatellut yhdistää Dragonin ja St Georgen, ja mahdollisesti vielä leimata jollain hololla päälle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kuulostaa mahtavalta! Toi hololla leimaaminen on just hyvä idea :D

   Poista
 3. Hankin vasta äskettäin muutaman a englandin lakan ja olen niihin todella ihastunut! Dragon näyttää kyllä tosi nätiltä, saas nähdä onko se joskus pakko kotiuttaa... ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, se on kyllä nätti :) Mitkä lakat siis hankit A Engandilta?

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...