11.2.2012

Kylmää kultaa


Heippa taas ihanaiset! :) Näissä kynsissä testailin uusia Color Clubejani sinistä glitteriä Jingle Janglea ja Tattered in Gold cracklelakkaa. En tiedä miksi en onnistunut saamaan kultacracklea halkeilemaan kunnolla? Olisiko johtunut siitä ettei sopinut tuon glitterlakan kanssa niin hyvin? Lakkasin siis ensi kaksi kerrosta Jingle Jangella ja sen kuivuttua sudin tuota Tattered in Goldia vinosti kynsiin. En tiedä miten sitä olisi pitänyt sitten laittaa että olisi halkeillut enemmän. Kokeilin joihinkin kynsiin paksummalla kerroksella ja joihinkin ohuemmalla. No aika kivat ja todella kimaltavat näistä tuli kuitenkin! :) Tuo Tattered in Gold on itsessäänkin sellainen kimmeltävä shimmeriä sisältävä kultainen, ja kun vielä lisäsi nuo raoista ja joistain kohtia läpikuultavat glitterit, niin kyllä kimalteli :p Aika helppo tapa saada näyttävä lakkaus kyllä.


Ihastelin sen illan lakkausta sellaisenaan ja sitten keksin lisätä nuo suipot strassit vielä lisäksi :) Näissä kuvissa ne näyttävät jotenkin himmeiltä jostain syystä. Mitäs pidätte? :) Muilla kokemusta Color Clubin crackleistä?

Color Club Jingle Jangle, Tattered in Gold ja strasseja

Aivan ihania juttuja (ja paljon!) olette muuten kirjoitelleet tuonne arvonnan vapaaseen tekstiosioon! Käsittelen niitä sitten myöhemmin paremmin lisää, mutta oikeasti kiitos kaikille kauniista sanoista, ideoista ja toiveista<3 On tullut niin hyvä mieli lukeassani noita :)

14 kommenttia:

 1. Oi, kun on kaunis ja herkkä lakkaus :) Voisko johtua ettei glittercrackle "luista" glitterlakan päällä niin hyvin ettei pääse halkeilemaan... Mutta todella nätti noinkin, strassitkin on kivasti laitettu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kai se voisi johtua siitä..? :) Kiitos kiitos, kyllä tää sopii näinkin :)

   Poista
 2. tosi ihanat kynnet! kauniisti kimaltelee (:

  VastaaPoista
 3. Todella hineolta näyttää tuo lakkaus! Täytyy varmaan itsekin kokeilla vastaavaa väriyhdistelmää. En kyllä Color Clubin crackleja omista, niin niistä ei ole kokemusta, mutta kultainen crackle löytyy eri merkiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Kokeile ihmeessä! :) Varmaankin saat erilaista jälkeä aikaan ja minua ainakin kiinnostaisi nähdä minkälaisen lakkauksen teet :)

   Poista
 4. Onpas ihanat kynnet! Minusta näyttää erityisen nätiltä noin. Olisi varmaan ollut nätit sittenkin jos olisi halkeillut normaaliin tapaan mutta minua nuo miellyttävät erityisen paljon juuri noin. Ihana rokokoo-fiilis tulee noista kynsistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, rokokoo :) Kiitos, kyllä mäkin sitten tykästyin näihin kun sain valmiiksi, vaikka tulikin erilaiset kuin ajattelin :)

   Poista
 5. Niin kauniit! Ihana tuo haalean vaaleansinisen ja kylmän kullan yhdistelmä, todella juhlava! Ja kivaa myös jos kerrankin yksinkertaisella tekniikalla saa noin näyttävää, aivan upeat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 On kyllä oikeasti kiva löytää näitä yksinkertaisia tappoja tehdä näyttävä lakkaus :)

   Poista
 6. Onpa kauniit lakkaukset! Minulle tuli myös mieleen menneet ajat ja etenkin Marie Antoinette -leffa :D Tuollaisia olisi ihana kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Kokeile ihmeessä. Näitä oli hauksa tehdä :)

   Poista
 7. Tosi hieno lakkaus! Inspiroiduin :)

  En yleensä tykkää sinisestä mutta tässä kyseinen väri on oikein hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, mahtavaa että inspiroiduit ja tykkäsit tästä väriyhdistelmästä :) Kiitos!

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...