3.2.2012

Uusia kynsijuttuja - lakkoja, fimoja, kuivattuja lehtiä...

Taas on postipoika tuonut kivoja paketteja ;)


Nämä ihanat Color Clubit sain valita voitettuani Giltz & Glam -blogin lakkauskilpailussa tällä lakkauksella. Kiitos vielä kerran äänestäjille ja Minnalle :) Lakkojen toimituksessa oli jotain häikkää, mutta nyt ne ovat vihdoin turvallisesti uudessa kodissaan <3 Valitsin pari viime kesän Starry Temptress kokoelman glitteristä neonlakkaa: pinkkin Color Club Ultra-Astralin ja oranssin You Got Soul-Arin. Joulun Beyond the Mistletoe  kokoelmasta halusin minulta vielä puuttuvat  glitter ihanuudet: kultaisen Gingerbreadin ja  sinisen Jingle Janglen. Ajattelin tämän myös olevan hyvä tilaisuus kokeilla kultaista  Tattered in Gold cracklelakkaa ja kotiutinpas viimeinkin myös pitkään listallani olleen violetin Wild at Heart hololakan :)Mimaxin bonuksilla tilasin vihreitä kuivattuja lehtiä ja suloisia hopeisia siirtokuvia/ kynsitatuointeja (kutsun noita vedellä siirrettäviä tarroja kynsitatuoinneiksi :p). Suunnittelin ensin tilaavani sulkia, mutta sitten ajattelin että näillä lehdillä voisi kehitellä jotkin kivat keväiset koristelut :) En olekaan vielä koittanut kuivattuja lehtiä kynsissä. Saas nähdä miten hyvin onnistuu :pSanna Tara Nail Artilta sain 10 kpl vaaleanpunaisia hengitysuojaimia. Käytän useasti hengitysuojainta lakatessani kynsiä ja varsinkin silloin jos käytän kynsiliimaa kynsien pienten repeämien korjaukseen. Uskon että se auttaa vähän estämään haitallisten aineiden pääsyä hengitykseen. Tosin en ole varma kuinka paljon suojaimet oikeasti estävät, mutta ei siitä ainakaan haittaa ole :) Sain myös aivan todella suloisia valmiiksi leikattuja fimoja sisältävän fimohyrrän! <3 Käytinkin näitä jo lakkauksessa, josta laitan seuraavaksi postauksen tänne viikonloppuna :)


Tilasin Etsy verkkokauppa Glitrixistä Celestial glitterlakan ja niin kuin jo arvontapostauksessa mainitsin lähetti Glixtrix minulle myös kaksi kappaletta hempeää pastellinsinistä Babylicious lakkaa. Yhden tälläisen lakan voi siis voittaa arvonnassani! :) Alemmassa kuvassa on Celestial swatchattuna mustan lakan päällä (2 kerrosta) ja yksinään (3 kerrosta). Celestialin pohja on tuollainen läpikuultavan vähän vihertävä sinapinkeltainen, jossa on isompia kuusikulmaisia ja pienempiä enimmäkseen sinisiä ja hopeisia glittereitä. Kellertevä pohja saa siniset glitterit näyttämään joskus vihreiltä :)

Etsy sivusto on vähän samantapainen shoppailupaikka kuin eBay paitsi, että siellä kaupoissa olevat tavarat ovat yleensä käsintehtyjä, antiikkista tai muuta kierrätystavaraa. Vähän niin kuin internetin jätti kirppis! Nythän monissa ulkomaalaisissa kynsiblogeissa näyttäisi olevan trendinä nämä Etsyn lakkakauppiaat. Itse olen ainakin löytänyt kaikkea kivaa noita sivuja selailemmalla (muutakin kuin kynsijuttuja) ja suosittelen katsastamaan tarjontaa, jos ette ole vielä tutustuneet :)

Tattered in Gold mustan  ja Jingle Janglen päällä, You Got Soul-Ar, Ultra-Astral, Wild at Heart, Jingle Jangle ja Gingerbread

Tässä vielä Color Club lakkojen swatchit kiekolla. Ylemmässä kuvassa ei päällyslakkaa missään, alemmassa neon lakkojen päällä kerros päällyslakkaa. Ylempi otettu (vähäisessä) luonnonvalossa ja alempi lampun valossa näyttämään vähän Wild at Heartin holoefektiä ja glittereiden kimallusta .

Kuvan oikeassa reunassa kimaltelee Gingerbreadin vieressä myös Sugarplum Fairy.

10 kommenttia:

 1. Onneksi ne vihdoin saapuivat ja tulivat minulle... tosin tuplana sitten loppujen lopuksi. :D No ei mitää. Myin tuplat joita en itse pitänyt tai kaverini tarvinnu pois kirppiksellä hetkessä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä tuo posti saattaa tehdä tollasta. Joo huomasin että lakat menivät "sekunneissa" :p Loppu hyvin kaikki hyvin :)

   Poista
 2. Tuo pinkki ja oranssi<3 Rakkautta. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä aivan ihania! <3 En osaa päätää millä lakata seuraavaksi :p

   Poista
 3. Ihania uusia aarteita :) Wild At Heart on aivan mahtava lakka... ja Jingle Jangle on houkutellut muakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wild at Heartia olen halunnut jo pitkään :p
   Jingle Jangle yllätti positiivisesti :) En aluksi tilannut sitä muiden saman kokoelman lakkojen kanssa, kun luin arvosteluista että siinä ei ole yhtään hologrammista glitteriä, mutta siinä on useamman väristä glitteriä ja se kimaltelee aivan ihanasti! :)

   Poista
 4. Ihanat lakat valitsit! Haluatko tehdä sitten postausta noista lehdistä ja niiden käytöstä, ainakin minua kiinnostaisi kovasti!:)

  somethinglikenails.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo sitten kun kokeilen niitä niin kerron kyllä täällä käytöstä :)

   Poista
 5. Ihania lakkoja valitsit! Gingerbread ja Jingle Jangle päätyivät myös omalle toivelistalle. :D

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...