15.5.2011

Color Club Wicked Sweet ja Misa Wishes


No niin nyt vihdoin siis tämän uusimman Head2Toe tilaukseni esitely.  Tilaukseen sisältyi kesäisiä Color Clubeja ja pastellisia Misa lakkoja. Täytyy myös sanoa, että enpä olisi uskonut että minulla olisi tässä vaiheessa bloggerin kautta jo yli 200 lukijaa! Ihanaa, kiitos teille<3 Kiva että kiinnostaa lukea:)


Color Club Wicked Sweet kokoelmasta ylärivillä I Always Get My Man-darin, The Lime Starts Here ja Wicked Sweet ja alhaalla pinkit Raspberry Rush ja Yum Gum. Keskellä alhaalla päällyslakka Starry Temptress saman nimisestä kokoelmasta.


Ensimmäiset Misa lakkani ovat Wishes kokoelmasta: Fountain Of Youth, Pixie Princess, Never Say Never ja Genie in This Bottle.


Tässä kaikki paketissa tulleet lakat. Eli Color Clubien ja Misojen lisäksi tilasin myös tuon vihreän China Glaze Starboard-lakan.


Nämä neonlakat ovat siis tuoksulakkoja. Aika imelän makeita sellasisia, jotka lakatessa tuoksuu aika vahvasti, mutta kynsillä sopivasti onneksi. Lakkasin lapinäkyvien tippien alle kärkiin valkoisen kerroksen, joten näistä näkee miten läpikuultavia jotkin näistä lakoista ovat. Numerot Swatchien alla tarkoittavat lakkakerrosten määrää. Klikkailkaa vain kuvia isommiksi.


Tässä vielä Starry Temptres kolmen Wicked Sweet lakan päällä. Näissä swatcheissahan ei ole päällyslakkaa päällä.


Yllätyksekseni nämä Misa lakatkin kuivuivat mataksi ja shimmerinsä takia lopputulos on jotenkin samettinen. Itse kuitenkin pidän näistä enemmän kiiltävinä päällyslakan kanssa, jolloin näiden shimmer pääsee oikeuksiinsa.


Tässä siis vielä päällyslakan kanssa. Numerot merkkaavat taas kerrosten määrää, mutta nyt kun olen paria näistä koittanut kynnellä, niin kyllä näitä täytyy oikeastaan kolme kerrosta laittaa. Jostain syystä näistä en myöskään saanut oikein kunnon kuvia. Kirkkaassa auringonpaahteessa otetut kuvat vääristivät värit, joten nämä pilvisellä säällä otetut saavat kelvata. Okeastihan nämä kiiltelevät enemmän.

7 kommenttia:

 1. Ai vitsi, ihanan näkösiä lakkoja kaikki! :D Tää on nyt paha, kun himottaa kaikki neonlakat (mistä en yleensä piittaa)

  VastaaPoista
 2. Uuuh, noi Misan lakat kiljuvat mun nimeäni! Mutta nyt on pakko kiristää kukkaronnyörejä... tulossa on jo Nfu-Oh -lakkoja ja uusia pikakuivattavia ja ja ---

  VastaaPoista
 3. Ihania lakkoja, kaikki nuo värit saavat minut ostohulluuteenXD! Hienoja kuvia myös: ).

  VastaaPoista
 4. Layrä: Ihania on:) Nää on mun ekat kunnon neon lakat ja tykkään kyllä tosi paljon:)

  Papu: Uuh, Nfu-Oh lakat on mun himotuksen kohteena!

  KarzU: Thanks:)

  Cherry: Kiitos, innostuin vähän kuvailemaan näiden kanssa ja kiva että tykkäät:)

  VastaaPoista
 5. Mitä mitä, voiko H2T:lta tilata 11 lakkaa? :O Voi dääm, itse olen aina tilannut 10 kun luullut sen olevan maksimi. :D

  VastaaPoista
 6. Celia: Joo, kyllä sieltä voisi vielä enemmänkin ilmeisesti tilata, mutta sitten mene varmaan jo yli 45€ "tullirajan".

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...