6.5.2011

Hempeä, metallinhohtoinen ranskis


Nämä olivat minulla itseasiassa jo ennen vappua. Oli kiire, mutta pääsiäiskynnet olivat jo niin lohkeilleet, että oli pakko tehdä uusi lakkaus. No ei ollut aikaa odottaa monien kerrosten kuivumista ja halusin jotain yksinkertaista ja nopeasti tehtävää (ja ei konadointia), niin mieleen tulivat nämä nail art-lakat, joita en muistaakseni ollut vielä kertaakaan käyttänyt. Ostin nämä Aden Cosmetics merkkiset lakat siis jo viime kauneusmessuilta, mutta ne olivat jostain syystä jääneet odottamaan vuoroaan. Laadullisesti näissähän ei ole mitään vikaa päin vastoin.


Pohjalle siis aluslakaksi Trind Nail Repair ja taas kerran Color Club How Sweet It Is!-lakkaa kerros. Sitten hahmottelin ranskalaisen ääriviivat, mikä oli suhteellisen helppoa, kun noissa lakoissa on ohuet kivat pensselit, ja väritin sitten koko tipin samalla lakalla. Laitoin joka toiseen kynteen vaaleanpunaisempaa toiseen ruskeampaa näistä erittäin kiiltävistä metallisista lakoista. Tämän jälkeen tuntui kuitenkin että jotakin puuttuu ja lakkasin vielä nuo kiekurat ja lisäsin glitterlakkaa Wet n Wild Kaleidoscopia.


Kuvissa näkyvä rusettiponnari on ostettu viime kesänä Tokion Harajukusta. Vähän kyllä himottaisi lähteä taas Japaniin:( Ei taida vain talous kestää sellaista matkaa. Tänä kesänä varmaan mennäänkin sitten jonnekkin lähemmäs. Tässä on postaus mihin laitoin vähän kuvia silloin Tokiosta ja matkakynnet, jos jotakuta vielä kiinnostaa ja tässä taas suurinosa noista kosmetiikkaostoksista. Harmittaa kyllä kun en suunnitellut tarkemmin mitä kosmetiikkaa pitäisi sieltä hankkia, kun matkan jälkeen on tullut eteen niin paljon sellaista mitä olisi pystynyt ostaa sieltä:( ..Noh, joku kaupunkiloma (eli shoppailu) Euroopassa tänä kesänä kuulostaisi kivalta.:)


Wet n Wild kaleidoscope, Color Club How Sweet It Is!,  Aden Cosmetics art nail polish 08 ja 12

Mitäs pidätte? Itse olisin viihtynyt näissä kauemminkin, mutta pitihän nyt ne vappukynnet tehdä:P Mitäs teillä on suunnitelmissa kesäksi?:)

5 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet :)

  http://chloes-secrets.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Todella kauniit kynnet! Itse tykkään käsin tehdyistä kynsistä tosi paljon (vaikka sorrunkin aika usein niihin konadeihin, ovat niin nättejä ja helppoja...) kun niissä näkee että on nähty vaivaa kynsien eteen! ^^
  Ja voi että, Japanissa olisi hienoa käydä joskus! *_* Mun kesäsuunnitelmiin kuuluu kyllä vain Suomen reissu, kun majailen nyt täällä ulkomailla... ;)

  VastaaPoista
 3. Chloe: Kiitos

  Banana: Voi Kiitos:) Niin no sä ootkin jo nyt siellä ihanassa lämmössä (kateellinen:P) ja on Suomessakin kesällä kivaa:)

  KarzU: Kiitos!:)

  VastaaPoista
 4. Ihanan rauhalliset ja kimaltelevat kynnet :)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...