30.3.2012

Essie ja Maybelline bloggaajailta

Minut oli kutsuttu L'Oréalin järjestämään essie ja Maybelline iltaan L'Oréalin toimistolle Niittykumpuun 14.3.2012. Olin todella otettu ja innoissani kutsusta, eikä ilta todellakaan pettänyt odotuksiani, päinvastoin! :) Tervetulleiksi meidät toivotti alas asti kantautuvat saksofonin soinnut, jotka sitten yllätykseksemme tulivat kuin tulivatkin ihanasti tunnelmalliseen New York teemaan puetusta  kerroksesta, jonne meidät ohjattiin :)
Sisälle päästyämme saimme maistuvat mansikkamargaritat käteen ja istuimme kynttilöillä ja ruusuilla koristellun pöydän ääreen. Tervetulotoivotusten ja esittelyjen jälkeen seurasi hetken yleistä bloggaamisesta keskustelua ja sitten siirryimme buffetpöydän ääreen ja nauttimaan raikkaista salaateista ja focacciasta, nums :p

Myöhemmin meitä hemmoteltiin vielä aivan mahtavalla ja suussa sulavalla passionhedelmä-mascarpone jälkiruolla <3 Minulle tulee vieläkin vesi kielelle ajatellessani tuota ihanaa mansikoilla ja vaahtokarkeilla koristeltua täydellisyyttä...

Kaunis Audrey kertoi meille ihanalla ranskalaisaksentilla Maybellinen historiasta, esitteli uutta FIT ME kasvomeikkisarjaa ja Illegal Length maskaraa. Maybelline yhtiön perustamistarina oli mielestäni mielenkiintoinen. Maybelline on siis perustettu jo vuonna 1915 Yhdysvalloissa. Maybellinen perustaja Thomas Williams näki siskonsa Mabelin käyttävän hiiltä ja vaseliinia kulmiinsa ja sai siitä idean kehittää ensimmäisen kakkumaskaran. Hän nimesi tuotteen siskonsa Mabelin ja tuotteen perustan vaseliinin (vaseline) mukaan.
Maybellinen uutuuksiin kuuluvan FIT ME meikkisarjan ideana on sopia "istua" kaikille ihosävyille. Sarjan perusta on meikkivoide, jota on saatavilla 12 eri sävyssä. Maailmalla meikkivoidetta on myynnissä kuudessa eri voimakkuudessa. Suomessa on niistä myynnissä kolme: 100 sarja vaalealle pohjoismaiselle iholle, 200 sarja keskivaalealle Eurooppalaisille ihosävyille ja 300 sarja tummille ihosävyille, joilla on muuten ollut aika vaikeaa löytää Suomesta sopivaa meikkivoidesävyä. FIT ME meikkivoiteessa erilaista muihin markettivoiteisiin verrattuna on sen "pohja" jolle voide on rakennettu. Audreyn mukaan yleensä meikkivoiteissa käytetään valkoista peruspohjaa, johon sitten lisätään pigmenttejä ja peittävyyttä ym. halutusti. Valkoinen pohja aiheuttaa mm. sen, että oma ihon sävy ei pääse kuultamaan läpi. FIT ME meikkivoide taas on rakennettu erilaiseen läpikuultavaan ja värittömään pohjaan, jolloin sen pitäisi olla ihoon sulautuva, kuultava, kevyt ja hengittävä.
Sarjaan kuuluu myös peiteväri, puuteri ja poskipuna. FIT ME sarja on myös haluttu saada kuluttajaystävälliseksi niin, että kun olet löytäny oikean meikkivoidesävyn, löydät helposti sävynumerolla myös puuterin ja jos sävy kuuluu esim. 100 sarjaan, niin myös sopivat poskipunat ja peitevoidesävy alkavat numerolla yksi.  FIT ME sarja kuuluu tosiaankin markettimeikkeihin, joka tarkoittaa että hinnat ovat ihanan kukkaroystävällisiä. Kaikki tuotteet ovat tietääkseni alle 15€.  Don't hide me. Don't change me. FIT ME.

Meille esiteltiin myös uutta Illegal Length maskaraa. Saimme jokainen onneksemme tälläiset myöhemmin myös kotiin testattavaksi ja minä olen ainakin tykännyt! Illegal Lenght on kuitumaskara, jonka luvataan tuovan ripsiin 4mm lisää pituutta. Tutkimmekin Virven kanssa heti, että sisältääkö se oikeasti 4mm pituisia kuituja! ..4mm on nimittäin aika pitkä, jos kuiduista puhutaan. Ja kyllä siellä seassa vain oli kuin olikin, näitä aikas pitkiä pätkiä ohutta kuitua :) Maskaraa on saatavilla mustana, ruskeana ja vedenkestävänä mustana. Hinta on n.15€ eli ei yhtään paha.

Seuraavaksi siirryttiinkin essien esittelyyn. L'Oréalhan osti essien jokin aika sitten ja sen myötä essietä on alkanut näkyä laajemmin myynnissä Suomessakin. Jopa Cittareissakin kuulemma myydään nykyyään essietä! Loistavaa :) Essien on perustanut vuonna 1981 Essie Weingarten, joka toimii edelleen merkin luovana johtajana L'Orealille siirtymisestä huolimatta. Yksi illan mahtavista hetkistä olikin kun katsoimme rouva Essien lähettämät videoterveiset Suomeen :)
Essie julkaisee neljä kertaa vuodessa kausikokoelmat ja perusvalikoimaan kuuluu 70 värisävyä, 7 hoitolakkaa ja 4 päällyslakkaa. Pumpulipupu oli kysynyt mitkä ovat Suomessa myydyimmät essien lakat ja kuulemma ne olivat maailmallakin suositut vaalenapunainen Mademoiselle, vaaleamintunvihreä Mint Candy Apple ja taupe Chinchilly. Alla olevassa kuvassa tulevat Cocktail Bling talvikokoelman lakat, joista saimme valita kaksi omaksemme :)
Illan tunnelmasta vastasivat DJ ja jo aikaisemminkin mainitsemani saksofonisti :)

Tapahtuman loppupuolella meitä autettiin valitsemaan oikea sävy itsellemme FIT ME sarjasta ja saimme siis näitä tuotteita kotiin vietäviksi! :) Esittelen myöhemmin kaikki L'Oréalin goodie bagin sisältämät tuotteet paremmin.
Tapahtuman osallistujiin kuuluivat ainakin Mustaa kajalia, Pumpulipupu , Glitz&Glam,  Tuhannet mun kasvot, The world under my feet, Tyttö ilman helmikorvakorua, Piece of Panda, Ostolakossa, Pretty Sweet, One of Beautys Daughters, Lovely Lenores, Muuttolintuja syksyllä ja Tunnetila blogien kirjoittajattaret. Toivottavasti tässä olivat kaikki osallistujat.. Jos joku jäi puuttumaan, niin hihkaispaaka ihmeessä!
Goodie bagien ihmettelyä :)
Oli pakko ottaa kuva vielä toiletistakin, kun sekin oli niin kauniisti koristeltu essien lakoilla ja ruusuilla :p
Illan viimeisenä ohjelmana oli arvonta, josta kaikki voittivat jotain:) Minä voitin tuon samaisen navigate her kevätkokoelman, joka on lakkauskilpailussanakin palkintona! Siis aivan ihanaa. Olen niin  iloinen, että sain itsellenikin nämä kauniit sävyt ja nyt voin esitelle niitä teillekin :) Kiitos L'Oréal!

Kiitos hienosta illasta Tarjalle, Audreylle ja Marille L'Oréalilta ja mahtavalle seuralle! Oli mukava tavata teitä kaikkia blogien takana olevia ihania naisia :)

10 kommenttia:

  1. Mullekki kelpais tollane tapahtuma :D

    Ja jään innolla odottelemaan sun testailuja noista Essien lakoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä kiva ilta :) ... Yritän saada postauksia niistä lakoista suht nopeasti aikaseksi

      Poista
  2. Oooooooooi näyttää ihanalta!!

    VastaaPoista
  3. Jee hyvä kun listasit kaikki bloggaajat tuohon niin pääsen vielä muutamat kurkkaamaan :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, ajattelin et se olis kiva :) En kyllä itsekään muistanut kaikkia vaan kyselin pumpulipupulta ja sitten vakoilin kommenttilootista jotkut :p

      Poista
  4. Tuo sähkönsininen näyttää niin hyvältä.
    Pitäisi itsekkin joskus testata noita hoitolakkoja.. mulla kun kynnet ei kasva ikinä mihinkään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmmm, oliskohan tää menny vahingossa väärään postaukseen? Ihan kuin sopisi tähän: http://shiny-nailart.blogspot.com/2012/03/uusia-tulokkaita-magneettilakkoja-ja.html

      Se sininen Mezmerised lakka on kyllä ihana :) ..ja joo kannattaa ainakin jotain kynnenvahvistjaa käyttää koko ajan, niin kynnet kestää kasvaa paljon paremmin. Sen mikä kynnenvahvistaja on paras just sun kynsille, joutuu kyllä valitettavasti vain testausten kautta toteamaan :p

      Poista
  5. Ilmeisesti, hahaa, mä oon iphoneillut :D

    VastaaPoista
  6. Sinulle on haaste blogissani :)
    http://beautymind-lisacos.blogspot.com/2012/05/haaste-huh-huh.html

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...