7.4.2012

Naistenpäivän lakkauskilpailun finaali

Naistenpäivän lakkauskilpailun finalistit ovat nyt selvillä! Valinta oli todella vaikea, mutta lopulta päädyimme Minnan kanssa näihin viiteentoista lakkaukseen. Valinnassa kiinnitimme huomiota mm. teemaan sopivuuteen, näyttävyyteen, huolellisuuteen ja kokonaisuuteen, eli myös kuvan selkeys vaikutti. Äänestysohjeet ja -lomake ja äänestäjien kesken arvottava palkinto, löytyvät postauksen lopusta. Finalistien kuvat ovat satunnaisessa järjestyksessä. Jokaiselle on annettu oma numero äänestämistä varten.

Finalistit:
- 1 -

- 2- 

- 3 -

- 4 -

- 5 -

- 6-
 
- 7 -
 
- 8 -
 
- 9 -
 
- 10 -
 
- 11 -
 
- 12 -
 
- 13 -
 
- 14 -

- 15 -


Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan tälläinen pieni kynsienkoristelupaketti:
Arvonnan voittajalle lähtee siis valkoisia 3D kukkakynsitarroja, värikkäitä kukkakynsitatuointea (water decals) ja Sinan 6kpl glitterpurnukoita sisältävä setti. Arvonnan jälkeen voittajalla on kolme päivää aikaa lähettää yhteystietonsa, jonka jälkeen arvon palkinnon uudestaan. Tietenkin palkinnosta voi myös kieltäytyä, jos arpa sattuu sellaisen kohdalle, joka ei jostain syystä sitä halua, mutta halusi kuitenkin äänestää :) Jos näin käy, arvon vain palkinnon uudestaan.

Äänestäminen tapahtuu täyttämällä alla oleva lomake ohjeita noudattaen. Äänestysaika alkaa heti ja päättyy su 15.4 klo. 15.00. Äänestyslomake on vähän tökkö, mutta mielestäni kuitenkin ihan tarpeeksi yksinkertainen täyttää. Kökköys (eli jokaisen kuvan omalle luukulle laittaminen) johtuu vain äänienkäsittelyn ja laskemisen helpottamisesta minulle, hehe :p Toivottavasti kestätte!Iloista pääsiäistä kaikille! Onnea finalisteille kilpailuun ja äänestäjille arvontaan! <3

26 kommenttia:

 1. Pakko tulla vielä tänne sanomaan, että mielettömän upeita kynsiä oli osallistunut ja sieltä oli aika vaikeaa valita finalisteja. Tosi kliseisen kuuloisesti sanottu, mutta totta silti!

  Onneksi Shiny et pyytänyt minua avuksi valitsemaan voittajaa! :O Olisin kyllä kieltäytynyt kunniasta. ;D

  Hienoja kynsiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. harmittaa uskomattoman paljon kun en päässy jatkoon...
   ja ei, en ole huono häviäjä, minulle ei vain annettu edes mahdollisuutta voittaa:(

   Poista
  2. Niin harmittaa muakin ja varsinkin, kun nr. 4 on ihan samanlainen idealtaan kuin millä itse osallistuin. Tulee mieleen että joku matkinut ja päässyt finaaliin - tosi hienoa. T: huono häviäjä ;) Taidan pysytellä kaukana kilpailuista jatkossa. :D

   Poista
  3. Öhöm, täytyy muistuttaa kun tähän Minnan kommenttiin vastailette, että tämä kilpailu on minun järjestämäni ja Minna oli vain aputuomarina. Eli minä tein lopulliset päätökset ja jos teillä on jotain sanottavaa, niin valittakaa sitten minulle. Sähköpostiakin saa laittaa.... Varmaan ymmärrätte ettei kaikkia lakkauksia voinut ottaa finaaliin.

   Poista
 2. Voi iiks minun kynnet on täällä! Ihan uskomatonta! :o Mutta niin on kyllä 14 muutakin upeaa aikaansaannosta, eipä taida voittoa herua tähän suuntaan.. :D Mutta siis - aaaaw! :D:D Saanko muuten minäkin äänestää (en tietenkään omia kynsiäni) vai mites..? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa, saa äänestää itseäänkin. Ei ole kielletty :)

   Poista
 3. Vau, ihan uskomatonta! Olen finaalissa O.o En olisi uskonut :D Onnea muillekin finalisteille, todella upeita kynsiä!

  VastaaPoista
 4. Aww kiitos, ihanaa! Upeita kynsiä kaikki! :)

  VastaaPoista
 5. Ihan mielettömän upeita kynsiä kaikki, miten noista nyt osaa valita! :O En varmaan ole ikinä törmännyt lakkauskisaan missä _jokaiset_ kynnet olisivat mielestäni hienot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa miten vaikea meillä oli valkata kuvia finaaliin! Onneksi ei tarvitse päättää voittajaa itse :) Ihan mielettömän hienoja lakkauksia osallistui :)

   Poista
 6. Jeij!! Eka kerta kun pääsin lakkauskilpailussa finaaliin! :) Oon niin ilonen!!!! Kiitoskiitoskiitos!!! :D

  VastaaPoista
 7. Mahtavaa olla mukana finaalissa, varsinkin kun näin korkee taso.
  Ihan mielettömään hienoja kynsiä! Tosi vaikeeta valita ketä äänestää (ei sentään itseään kehtaa :D)

  VastaaPoista
 8. Oih, olen tosi onnellinen, kun olen finalistien joukossa! Kiitos! ♥

  VastaaPoista
 9. Oi miten kauniita kynsiä finalisteilla!

  VastaaPoista
 10. Upeita lakkauksia ja ihana blogi! Tän lukijaksi liityn takuulla. :) +äänestin. c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tervetuloa lukijaksi, toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 11. Mistäs oot ostanu tuommoisia kynsien koristeluun tarkoitettuja glitterpurnukoita? Itsekkin tykkään laittaa kynsiä ja nuo glitterkoristeujutut ois kiva lisä mun kynsienkoristelutarpeiden joukkoon! :)
  Tai voinhan toki toivoa, että olen onnekas ja voitan ne tämän sun blogin kautta, who knows :D Elikkäs äänestin siis kilpailussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, tiedätkö? Mulla ei oo harmainta aavistustakaan mistä oon noi hankkinu... Varmaankin joltain matkalta oon ostanut, koska en muista tilanneeni. Glittereitä kyllä saa vaikka mistä, jos niitä haluat hankkia :) Ainakin kynsitarvikenettikaupoista, ebaystä jne... Luulisi että myös askarteluvälinekaupoista löytyy sopivia kimalteita kynsienkoristeluun

   Poista
 12. Voisitkohan jotenkin tarkistaa, olenko minä jo äänestänyt? En millään muista.. :D Nimimerkki Nora ja email norafin@hotmail.com tai norankynsiblogi@hotmail.com.

  Kiitos :) Btw, tosi hienoja kynsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, vastaukseni ei ollutkaan mennyt läpi viimeksi. :(
   Kyllä, olet äänestänyt ensimmäisten joukossa :) Anteeksi kun kesti näin kauan vastata...

   Poista
 13. Aivan ihania kynsiä...valinta tehty vaikka vaikea oli!

  VastaaPoista
 14. Kyllä noista voittaja löydetään :) Kauniita toteutuksia

  VastaaPoista
 15. Ihan sika ihanii kynsiä! Ootko sä tilannu koskaan Sanna Taralta? Se on kait se suomalainen verkkokauppa, josta saa kynstarvikkeita... Kun aateelin, et vois ite tilata sieltä. Et jos oot tilannu, niin voisitko sanoo millast oli esim. toimitus, hintaluokka yms. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanna Taralla on edullinen toimitus. Toimituskulut ovat enintään 4,95€ ja jos tilaa yli 15€:lla saa tilaukseen mukaan kaupanpäällisiä :)

   Poista
 16. Miten sait tuon lomakkeen mistä voi äänestää? Ittellänikin olis nyt tulossa finaalikynsiä, joten tollanen oliskin kätevä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. google dokumenteissa on tuollaisia valmiita pohjia joista voi valita :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...