5.4.2012

Navigate her lakkoja

Nyt olisi teille esiteltävänä kolme essie navigate her -kokoelman lakkaa, eli puolet kokoelman lakoista :) Tykkään näistä kaikista kolmesta todella paljon ja tuntuukin vähän siltä, että koko kokoelma on vielä ihanampi kuin edes odotinkaan! Ensimmäisenä oli tietenkin pakko saada kynsille kokoelman nimikkolakka ja tähti: pirtsakan vihreä navigate her.

essie navigate her

Muistaakseni 2 kerrosta tätä tarvitsi, mutta en ole ihan varma menikö kolme. Hitsi, olisi pitänyt kirjoittaa ylös. Odotukset olivat kovat tämän lakan suhteen. No se ei sitten sopinutkaan ihonsävyyni ihan niin hyvin kuin odotin, mutta tykkäsin kyllä silti.  Vihreät on jotenkin tosi usein vaikeasti kuvattavia ja tässäkin lakka näyttää kynsillä pikkuisen liian siniseen vivahtavalta. Kaunis ja keväinen väri se on :)

essie orange it's obvious

Seuraavaksi sormeni syyhysivät päästä pukeutumaan kirkkaaseen oranssiin ja kolme kerrosta orange, it's obvious lakkaa päätyi siis kynsilleni :p Tämä(kin) oranssi lakka kuivui kynsille paljon tummemman sävyisenä kuin pullossa, mutta ihastuin siihen täysin! En tiedä mikä tässä lakassa on, mutta tuntui kuin minulla olisi pala aurinkoa mukanani. Kuvat eivät tee sille oikeutta. Piristi siis kummasti vain katsoa käsiä pitkin päivää :) Tässä lakassa saattaa hyvinkin olla jotain neonsävyä seassa, niin kirkkas se on.

essie a crewed interest

A crewed interest taas on suloisen pastellisen persikkainen sävy, josta tykkään kanssa kovasti. Tosi hyvin kevääseen sopiva tämäkin. A crewed interest oli vähän vaikeampi levittää ja kolme kerrosta sitä tarvitsi. Kolme ohutta kerrosta ja kuivumisaikaa kerrosten väliin. Jos yritti "lintsata" paksummalla kerroksella, alkoi pinta vähän kupruilemaan pahaenteisesti kuplien alkuja, mutta pikakuivattavan kanssa onneksi vältyin kuplakatastrofilta :p Mutta todella ihana sävy ja leveä sivellin helpotti lakkaamista :)

Mm. nämä kolme lakkaa voi siis voittaa huomenna yöllä sulkeutuvasta lakkauskilpailusta! Vielä ehtii mukaan :p Kilpailuun on muuten tullut jo paljon tosi kauniita lakkauksia ja aloinkin miettiä, että miten ihmeessä selviän yksin osallistumisien karsimisesta finaaliin!? Noh, sainkin sitten värvättyä itselleni aputuomariksi kiltin ja ihanan Glitz&Glam blogin Minnan :) Lauantaina me sitten tehdään se, ei niin kiva, mutta välttämätön karsinta ja varmaankin sitten illemmalla saan finaalipostauksen blogiinkin asti näkyville :) Minnallakin on muuten nyt näitä essien kevätlakkoja blogissaan esiteltynä kauniiden koristeluiden kera ja arvontakin, jossa on palkintona essien lakkoja ja Illegal Lenght mascara :)

Ajattelin laittaa pari kuvaa inspiraatioksi keväisiin kynsiin ja miksei vaikka siihen kilpailuunkin Decorative Nail kirjasesta.* Mielestäni mm. tuo minihelmillä toteuttettu sydänkuvio toisella rivillä on erikoinen, mutta hieno idea ja ihan alimmaisena oleva oranssilakkaus, jossa keltaista ja pinkkiä tipeissä ja rusetteja, on aivan ihana :)

Tähän loppuun liitän vielä mielestäni tyylikkään essien mainosvideon:*Nail art kirjanen saatu Ihanat kynnet verkkokaupalta ja essie lakat L'Oréalilta

6 kommenttia:

 1. Mitä kameraa käytät nykysin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt käytän taas sitä pokkarii, kun laina nikoni meni takas kaverille... Miten niin?

   Poista
 2. Söpöjä värejä ja tuo vihreä on ihanan keväinen<3!

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...