15.4.2012

Naistenpäivän lakkauskilpailun voittaja

Naistenpäivän lakkauskilpailun äänet ovat nyt laskettu ja voittaja selvillä! Finaaliäänestyksen voittajahan saa palkinnoksi tämän upean L'Oréalin lahjoittaman palkinnon joka sisältää 10kpl ihania essie lakkoja:

Ääniä tuli kiitettävästi, yhteensä 381 kpl. Hyvin oli äänestäjiä ollut liikkeellä, kiitos siitä :) Postauksen lopussa selviää myös äänestäjien kesken arvottavan palkinnon voittaja. ...Mutta nyt siihen mikä kaikkia kiinnostaa eli kilpailun voittajaan! :p Voittajaksi tässä Shiny Nail Art blogin ensimmäisessä lakkauskilpailussa selvisi .... Tittidiii  >>>> Papu<<<<, Jos edes kynnet -blogin toinen kirjoittaja, huimalla 33 prosentilla kaikista annetuista äänistä!!! Onneksi olkoon <3 Kymmenen ihanaista karkkipulloa lähtee matkaamaan sinne suuntaan piakkoin :)

1. Papu
Papu kuvaili lakkaustaan näin: 
Ranskalainen manikyyri on AINA naisellinen ja kaunis, mutta sellaisenaan kovin tavanomainen. Vaan kun siihen tuodaan vähän väriä ja koristelua, ovat kynnet paitsi naiselliset, myös ihanan persoonalliset! :) Perinteisesti naisellisiin kynsiin varmaan ajattelisi ensimmäiseksi pinkkiä ja/tai punaista, mutta tosi nainen tuntee muitakin värejä :D  Kynnet on tehty lakkaamalla ne ensin ranskislakalla, minkä päälle on tippitarrojen avulla tehty kärjet kahden värin liukuvärjäyksellä. Sipaisu hopeista glitterlakkaa, koristeeksi perhoset - ja siinä se!

-----

Laitan tähän myös neljä seuraavaksi parhaiten sijoittunutta lakkausta järjestyksessä ja kuvan alle liitän  tekijän kuvauksen lakkauksestaan, jos hän on sellaisen sähköpostissa antanut. Linkitän tekijän nimimerkin hänen blogiinsa, jos sellainen kilpailijalla on, joten klikkailkaa niitä! Kannattaa oikeasti tutustua näiden taitavien naisten blogeihin :)
2. Mohn
Kynsissä pohjalla China Glaze #004 White Ice ja #823 Bridezilla. Konad kuvion (leimattu Konadin mustalla erikoislakalla laatasta m38) alla töpöteltynä MNY #261, Essie #111 Strawberry Sorbet ja Wild and Crazy #260 Chunky Chow. Dotting toolilla kynsiin on lisätty pisteitä mustalla Konadin erikoislakalla ja Minersin hopeisella lakalla Dancing in the Moonlight. Näissä kynsissä naisellisuutta edustaa vaalea hempeys White Icesta, vaaleanpunainen ja ihanaisesti kimmeltävä  Bridezilla, pinkkisävyiset kukat ja keijukaispölyn mieleen tuovat hopeiset pisteet. Kuvio on painettu mustalla, joka tuo kaiken pehmeyden ja hempeyden rinnalle jämäkkyyttä ja periksiantamattomuutta; sufragettien voimaa! :-)
3. kkaisa


4. Sonne
Naiselliset kynnet kun olivat aiheena, niin minulle naisellisuus on juurikin kaikkea luxusta ja kivaa, eli pitsikynnethän sitä ekana tuli mieleen. Ihanan voimakas punainen lakka, pitsiä ja helmenpuolikkaita, sellaista naisellisuus merkkaa minulle. :) 

5. Salla
OPIn Alpine Snow pohjalla, Kissin musta nail art liner, tipeissä China Glazen Winter Berry. Inspiksenä toimi Disneyn aina niin yltiönaiselliset (ja mun mielestäni ihanat) pahikset, pääasiassa Cruella De Vil ja lisäksi Luboutinin kengät. Naisellisuutta parhaillaan. :D


Arvoin äänestäjien kesken arvottavan palkinnon Random.orgilla. Pieni kynsien koristelupaketti lähtee siis numerolla 10 äänestäneelle Kajsalle Sekasotku -blogista ! Onnea :) 

Kajsan blogissa on muuten paljon kivoja kynsijuttuja ja vinkkejä. Hän näyttää mm. miten kuvioitua servettiä voi käyttää kynsien koristeluun! Mahtava idea ja hyvän tutoriaalin on tyttö tehnyt :)

9 kommenttia:

 1. Minä nuin lähellä olin tuota äänestäjien arvontaa :P

  VastaaPoista
 2. Kiitos Shiny kisan järjestämisestä! Olin iloisesti yllättynyt, että pärjäsin kisassa noinkin hyvin! Wautsi, lämpimät kiitokset kaikille äänestäjille!

  Isot onnittelut Papulle, kyntesi olivat todella onnistuneet ja saivat myös minun ääneni. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä minua tarvitse kiitellä. Kiitos teille jotka jaksoitte nähdä vaivaa ja osallistuitte! ...Mähän sanoin että tietenkin sun kannattaa osallistua kun hölmö epäilit :)

   Poista
 3. Olen nyt ihan tohkeissani ja riemuissani! Kiitos kilpailun järjestämisestä ja kiitos jokaiselle ihanalle ihmiselle, joka antoi äänensä kynsilleni! ♥

  Mohn, onnea sinullekin! Kyntesi olivat aivan ihanat!

  VastaaPoista
 4. Isot onnittelut Papulle ja Kajsalle! (:

  VastaaPoista
 5. Onnea Papulle! Ja kiitos kaikille kynsiäni äänestäneille :) Tuleeko jossain vaiheessa vielä kaikki osallistuneet kynnet näkyviin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tarkoitus tehdä kooste kilpailun saldosta, eli jonkillaisia kollaaseja ajattelin väsätä kaikista osallistumisista kunhan ehdin... :)

   Poista
 6. Kiiiitos Shinylle tästä kisasta, kiva aihe ja ihana palkinto meni Papulle. :) Onnea Papulle kovasti voitosta! Ja kiitos vielä kaikille jotka minun lakkauksiani äänesti. ;D

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...