26.4.2012

Shine on The Hard Rocks


Yllättäen ensimmäisenä uusista Cesars Shopin vierailun lakoista halusin koittaa essie shine of the times flakie lakkaa. Tässä ensimmäisessä kuvassa näette myös alla olevan kauniin sävyisen essie school of hard rocks lakan, jota tarvitsi kaksi kerrosta. School of hard rocks* on yksi talven Coctail Bling kokoelman lakoista ja hyvin mielenkiintoinen sävy mielestäni. Tämän lakan päällä flakiet näyttäytyivät komeassa väriloistossaan, eniten kultaisina, kuparisina ja vaaleanvihreinä.

Mulle tuli näitä katsoessani ensimmäiseksi mieleen lohikäärmeen suomut ja myös miehekkeeni mielestä nämä kuulemma olivat liskokynnet :p Aivan ihana tuo shine of the times lakka kyllä on ja tuijottelinkin kynsiäni vähän väliä :D

Tässä vähän swatchkiekolle lakkailemiani kokeiluja, vaikkakin kuvissa tämä lakka ei kyllä pääse täysin oikeuksiinsa:
Näissä kuvissä shine of the times vasemmalla Wet n Wild Caribean Frostin päällä (joka on oikeasti tummempi ja vihreämpikuin kuvassa), mustan Wild and Crazy Belly Upin kanssa ja oikealla tumman violetin Orly Out of This World lakan päällä.

Tässä taas kokeilin flakielakkaa punaisten ja oranssien essie size mattersin, olé calienten, orange it's obviousin kanssa. Flakiet näyttäytyvät siis enimmäkseen kultaisina näiden kanssa.
Vasemmalla turkoosi essie turquoise & caicos, keskellä taas kynsillänikin oleva school of hard rocks ja oikealla harmaa cocktail bling lakka shine of the times lakan alla.


*School of hard rocks ja muut essie lakat (paitsi shine of the times) on saatu L'Oréalilta

16 kommenttia:

 1. WAU! Oliskohan tässä se mun eka Essie envestointini? Tää on kyllä tosi mageen näköinen lakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan parempaa lakkaa ensimmäiseksi essieksi voiskaan olla :)

   Poista
 2. Oi, tuo aluslakka on kerrassaan hienon sävyinen!

  VastaaPoista
 3. Oon niin rakastunu tohon Shine of the timesiin ja ku kaikki aina käyttää sitä, nii taitaa mun olla pakko se hankkia :) Lisäks toi pohjavärikin on tosi hieno!

  VastaaPoista
 4. Tuo shine of the times näyttää hyvinkin pitkälti samanlaiselta kuin minun Nubar 2010, joka esiintyy taas huomisessa postauksessa. :) Hirmuisen kaunis ja antaa kyllä mageen efektin kynsilakoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo onhan näitä samantapaisia lakkoja ilmeisesti useampiakin. Eikö se Goshin Raimbowkin ole tälläinen? Ja sitten Zoyalta tuli kanssa jokin aika sitten näitä flakie-lakkoja...

   Kävin katsomassa postauksesi ja olitpas makeet kynnet tehnyt! Ihanan pirteät :)

   Poista
 5. Aivan ihanat noi liskokynnet. Taidan haalia kokoelmiini het ku mahdollista.


  http://lakkaaddikti.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Shine of times on ihana!

  Ja sulla on muutenkin tosi kauniita lakkauksia ja ihanan malliset kynnet=)

  VastaaPoista
 7. Ompas nätin väriset, ihana lakka! :)

  VastaaPoista
 8. Oi, ihanat kynnet! Tuo lakka näyttää ihanalta♥.

  VastaaPoista
 9. Kokeilin tuota Essietä Wet n Wild:n Eggplant Frostin päälle ja ui, kun näytti mukavalle... Ei ihan niin hyökkäävä, kuin pelkällä mustalla, mutta kaunis...

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...