9.3.2012

Stunning Green Duochrome


Taas mennään vihreällä lakkauksella. Tällä kertaa lakkana uskomattoman upea duochrome Misa Phazers on Stunning. Se on lämpimän vihreä lakka hopeisella mikroshimmerillä, joka taittaa ruskeaan ja joskus näyttää jopa vähän vaaleanpunaiselta. Erikoinen ja kaunis lakka. Levittyvyydessä ja kuivuvuudessa tosin hieman toivomisen varaa. Lakatessa sudista jää helposti raitoja ja onneks en tarvinnut tätä kuin kaksi kerrosta, koska kuivumista sai kyllä vähän odotella. Tosin pikakuivattavan kanssa ei ollut ongelmia ja se tasoitti myös raitoja pois näkyvistä.

Pidin tätä lakkaa ensi pari päivää yksinään ja sitten päätin lisätä kärkiin Glitrix Clestial glitterlakkaa. Siinä on isompia hologrammisia ja pieniä hopeisia ja turkooseja glittereitä . Tilasin tämän pikkuisen lakan siis Glitrix Etsy kaupasta. Lisäsin vielä pari suloista hopeista kynsitatuointia/ siirtokuvaa, jotka olen tilannut Mimaxilta bonuksilla. Ihastuin noihin tatuointeihin kovasti. En ole ennen omistanut metallisia tatuointeja ja näitä oli tosi helppo käyttää ja lopputulos oli näyttävä. Nämä ovat siis niitä vedellä siirrettäviä "tarroja", joita käytetään samaan tapaan kuin lasten leikkitatuointeja. Normaaleihin tarroihin verrattuna tatuoinneissa on etuna pysyvyys ja se ettei niistä jää mitään reunoja näkyviin tai tuntumaan.Vähän duochrome efectin hehkutusta näillä kuvilla :p  Mitäs mieltä olette? Tykkäättekö duo/multichrome lakoista? Entäs oletteko tutustuneet Misa lakkoihin ylipäätään? :) Eilisessä postauksessa julkaisin Naistenpäivän kunniaksi lakkauskilpailun, joten jos et ole vielä siitä kuullut niin käyppäs lukaisemassa :)

Misa Phazers on Stunning, Glitrix Celestial ja hopeisia kynsitatuointeja

16 kommenttia:

 1. aww kuinka suloiset! Toi lakka on tosi jännä ja voisin itsellekkin ottaa, vaikken vihreiden lakkojen ylin ystävä olekkaan!(:

  VastaaPoista
 2. Oi tosi kauniit!! Silleen niinku kevyen näköiset <33 Oot tosi taitava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) kevyen näkönen olikin ihan yllättävä kuvaus tästä lakkauksesta, mutta ehkä tajusin mitä tarkoitat :p

   Poista
 3. Ihanat kynnet (: Tykkään kaikista vähän erikoisemmista lakoista joten kyllä, duochromet ovat sydäntäni lähellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Erikoiset lakat ovat myös täällä sydäntä lähellä :p Mulla ei olekaan vielä näitä duocrhomeja oikein.. Täytyykin hankkia lisää! :D

   Poista
 4. oi, onpas tosi kaunis vihreä. :)

  VastaaPoista
 5. Nää on tosi hienot! toi lakka kuulostaa tosi hauskalta et sen sävy tolleen vaihtelee (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Joo, nää tälläset "erikoisominaisuudet" on sellasia pikku päivänpiristyksiä :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...