19.5.2012

Sonialle juhlakynnet

kuva Sonia

Kai minäkin nyt postaan tämän, tosin tavoilleni uskollisena ihan jäljessä taas, huoh... Sonia pyysi minua koristelemaan kyntensä heidän vuosijuhliaan varten. Hän oli itse suunnitellut minkälaiset haluaa ja lakannut pohjalakan valmiiksi. Minä tein siis todellakin vain koristelut enkä muuta :p Sonia oli valinnut  lakaksi kauniin kermanvärisen essie sand tropez lakan, joka matchasi hänen pukuunsa (puku ensimäisessä kuvassa taustalla). Sitten hän valitsi Konadin M6 laatasta kukkakuvion, jonka pyysi minua leimaamaan juuri tällä tavalla vinosti kynsien tyviin. Hassu Sonia oli muuten tuonut meille oman Konad lakan ja strassit mukaan, koska niillekin piti kuulemma saada käyttöä :p

kuva Sonia


Leimailujen jälkeen testailimme vähän mihin kohtaan Sonian nukkekotiaskarteluista säästyneet strassit parhaiten sopisivat, jotka sitten kiinnitin kuvioiden päähän Seche Vitellä. Yritin painaa ne mahdollisimman hyvin kiinni, jotta varmasti pysyisivät juhlien ajan paikoillaan, kun Sonia sitä niin stressasi :) Lopuksi kaiken päälle kaksi kerrosta samaista Seche Viteä ja kyllä oli kuulkaas iloinen neiti näiden valmistuttua :D Niin ja strassit olivat kuulemma kaikki pysyneet vielä monta päivää juhlien jälkeenkin, joten kaikki meni siis hyvin :)
 

Minulla on ollut nyt vähän inspiraation puute postauksien kirjoitteluun lähiaikoina, vaikka postauksia olisi kyllä montakin jonossa. :( On ollut vähän muuta tässä, mutta lähiaikoina pitäis helpottaa ja sitten pääsen taas bloggailuun kunnolla kiinni! :) Kyllä huomiseksi ajattelin jonkun uusista lakkailuistani esitellä, joten olkaahan kuulolla :) Tänään on muuten Ravintolapäivä ja minä ainakin ajattelin käydä pari pikku "pop up" -ravintolaa katsastamassa jääkiekon katselun ohessa :p Jännittääkö joku muukin jo päivän peliä?  Entä aiotteko te käydä katselemassa Ravintolapäivän tarjontaa tänään? :)

13 kommenttia:

 1. No onko ees täydelliset :O ♥ täytyy iteki kokeilla :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näistä tuli kyllä tosi nätit :) Sonian suunnittelemat :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hih, ne on :) Sonian suunnittelemathan nää on, että mulla ei ollut osaa siinä :)

   Poista
 3. Edit: Kynnet ovat nyt pysyneet viime viikon perjantaista tähän sunnuntaihin eli yli viikon ilman, että yksikään strassi on lähtenyt tai mikään kulunut. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa! Kyllä akryylien päällä pysyy hyvin lakkaukset :)

   Poista
 4. Haastoin sinut Shiny. ;)
  http://glitz8glam.blogspot.com/2012/05/minna-on-taas-haastettu.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Katsotaan saanko aikaiseksi tehdä... :P

   Poista
 5. Sulle olis haaste blogissani :))

  http://theyellownails.blogspot.com/2012/05/kysymyksia-ja-vastauksia.html

  VastaaPoista
 6. Kyllä on kauniit ja tyylikkäät kynnet Sonialle tehty. Tosi upeat ja siistit.
  -T-

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...