22.8.2012

Glitzy Papaya


No niin tässä nyt tämän  edellisessä postauksessa vilahtaneen lakkauksen "virallinen postaus" :p Lisäsin siis liukuvärjäykseen vielä käsinmaalatun kukat nimettömiin. Pohjalakkana tässä taas essie sugar daddy*, jonka päälle aloin kärjistä lähtien tuputtelemaan meikkisienellä vihreää MIYO Mini Drops Papaya/Mango tuoksulakkaa. Vihreän päälle levitin kultaista MIYO Glitzy Gold  glitterlakkaa, sen omalla siveltimellä lähtien oikeastaan kynsienkeskeltä niin, että liu-utin sitä liukuvärjäyksen rajalta molempiin suuntiin. Tällä tavalla sain vihreän lakan näkymään eniten ihan kynsien kärjissä ja liukuva efekti voimistui. Tähän väliin kaikkiin kynsiin tuli pikakuivattavaa pari kerrosta, joka myös tasoitti glitterin epätasaiseksi jättämät kynsien pinnat.


Lopuksi maalasin nail art lakoilla nimettömiin kukkaset. Aluksi muotoilin terälehdet kultaisella nail art lakalla ja sen päälle tein ohuet vedot vihreällä ja vähän pastellista pinkkiäkin laitoin terälehtin keskelle. Se ei kyllä näy kovin paljoa :D Vihreä lakka näyttää kuvissa turkoosimmalta kuin luonnossa..Viimeisenä pistelin punaisella lakalla pisteitä kukan mediksi. Mitäs mieltä olette? Miten te yleensä teette liukuvärjäyksen? Olen lukenut/ katsonut monia erilaisia ohjeita. Joissakin laitetaan meikkisieneen valmiiksi raidat kaikkia kynteen tulevia värejä ja sitten töpötetään ne samaan aikaan kynnelle. En itse ole koskaan tehnyt niin, vaan aina väri kerrallaan. Pitää varmaan joskus koittaa tuotakin tekniikkaa :)

Orly Instant Artist Pink Pastel, Color Madrid Teal Charge, MIYO Mini Drops Papaya/ Mango, MIYO Glitzy Gold, essie sugar daddy, Flexbrush Red ja Art Club You're Golden


*Essie sugar daddy saatu L'Oréalilta
  MIYO lakat saatu Face Helsingiltä 

15 kommenttia:

 1. Tosi nätit kynnet :)

  Itse käytän liukuvärjäykseen ihan vaan sitä keittiösienen palasta. Enkä sekoittele värejä missään, suoraan siveltimestä vaan lakkaa sienelle. Mutta kai se on paljolti kiinni siitä, mihin tottuu :)

  Olen kokeillut tehdä meikkisienelläkin, mutta itse en sillä saa hyvää lopputulosta aikaiseksi. Pitää varmaan itsekin joskus kokeilla sitä, että kaikkea lakkaa otetaan siihen sieneen kerralla. En vain oikein usko, että sillä saa sen kummempaa lopputulosta aikaiseksi. Mutta edelleenkin, kukin tyylillään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mäkin olen joskus tehnyt keittösienellä, mutta nyt olen käyttänyt vaan meikkisieniä. Jotenkin tykkään niistä enemmän.

   Poista
 2. minä laitan kahta lakkaa vierekkäin paperin päälle ja painelen "edes takaisin" meikkisienellä kynnelle jolloin tulee häilyväisempi lopputulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tapa saattaisi olla kyllä nopeammin toteutettava kuin tämä mun :)

   Poista
 3. Olen tehnyt kanssa vaan väri kerrallaan tuputtelemalla, mutta aion kyllä joskus koittaa sitä sieneen sekoittamistakin, vois olla vaivattomampi.

  Sienten kanssa, on ollut vähän ongelmia. Meikkisienestä jäi kauhea nöyhtä ja (ihmisen)pesusieni isohuokoisena teki pilkullista jälkeä. Varmaan keittiösientä koitan seuraavalla kerralla.

  Kaunis liukuvärjäys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ...Joo sienet on ongelmallisia :D Mullakin välillä jää tuota nöyhtää sekä meikki- että keittösienestä :( Ainut mikä vähän auttaa on, että ei käytä samaa kohtaa sienestä useaan peräkkäiseen kertaan, vaan lisää lakkaa aina puhtaaseen kohtaan sienestä. Aika tuhlaavaahan se on, mutta ei voi mitään :D Lakka varmaankin pehmentää sienen rakennetta, jolloin siitä alkaa irtoamaan paloja...

   Poista
 4. Ihanat kynnet ja hyvin onnistunut liuku! :))

  Ite teen liukuvärjäyksen Nailasauruksen tuton mukaan, eli laitetaan eka molempia lakkoja johonkin alustalle virekkäin ja sitte superlonia liikutellaa siinä ees taas ja sitte kynnelle. Tollei itelläni on ainaki onnistunu paremmin, ku väri kerrallaa mulla tulee ainaki huonot liut ku en osaa sillee.. :D

  Jaja poistin ton ed. kommentin ku siihen eksy niin paljo kirjotusvirheitä.. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Pitääkin joskus oikeasti kokeilla tuota tekniikkaa :) ..Superloni?

   Poista
 5. Kauniit kynnet jälleen kerran ja ihanan pirteän värinen tuo vihreä lakka :)

  Sinulle olisi tunnustus blogissani:
  http://zigiztyle.blogspot.fi/2012/08/i-love-your-blog.html

  VastaaPoista
 6. Moi, liityin sun uudeksi lukijaksi ja tietenkin päätökseen vaikutti upeat kynnet kerta toisensa jälkeen! Pidän myös siitä, että kuvat ovat suuria (niinkuin aina pitäisi) ja laadukkaita - värit tulevat oikein kunnolla esille. Nämä on tämmöisiä asioita mitä arvostan media-assistenttina :)
  Keep up the good work!♥
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ja lämpimästi tervetuloa lukijaksi! <3 Mahtavaa että kuvat ja lakkaukset miellyttävät:) Olenkin yrittänyt panostaa kuviin ja on tosi kiva kuulla että sitä arvostetaan.

   Poista
 7. Ompa kivan näköiset , pirteät ;)

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...