30.8.2012

Mini MIYO arvonta!

* Arvonta on päättynyt *

Heips! Palasin juuri parin viikon matkalta takaisin Suomen kamaralle ja nyt on taas juttua jonoksi asti. En oikein ehtinyt nettiin matkalla, jos ihmettelitte kommentteihin hidasta vastaamista, ja sain vain yhden postauksen sinä aikana julkaistua. Mutta nyt minulla onkin vähän normaalia kivempi postaus teille tänään! :) Muistatteko kun jokin aika sitten esittelin Face Helsingiltä testaukseen saamiani lakkoja? Noh, arvatkaa mitä? Nyt teillä on mahdollisuus voittaa kolme niistä itsellenne! :) Sain näitä siis Face Helsingiltä kaksin kappalein, joten teille lukijoille lahjoitetaan toiset :)

Arvottavana siis kimalteleva turkoosinsininen MIYO  Jupiter, kultainen glitter MIYO Glitzy Gold ja tuoksuva vihreä MIYO Mini Drops Papaya/Mango. Näistä lakoista kahta käytinkin jo tuossa edellisen postauksen liukuvärjäyksessä :)


Arvonnan säännöt:
 • Osallistuakseen täytyy seurata Shiny Nail Art blogia jotakin kautta: joko bloggerin kautta (sivupalkissa-->), tykätä Facebookissa, seurata Blogilistalla tai Bloglovinissa. Bloggerin kautta lukijoiden tulee antaa nimimerkki ja Facebook tykkääjien fb-nimi. Bloglovinin ja Blogilistan kautta seuraavien odotan todistavan jotenkin seuraavansa blogia esim. kuvankaappauksella, jos voitto osuu kohdalle...
 • Osallistujan tulee täyttää lomakkeseen toimiva sähköpostiosoite, jolla otan yhteyttä voittajaan. Voittajalla on kaksi päivää aikaa vastata ja lähettää yhteystietonsa minulle, jonka jälkeen arvon uuden voittajan.
 • Pakkaan lakat mahdollisimman hyvin (niinkuin aina), mutta en ole vastuusta postin kämmäyksistä.
 • Voin postittaa lakat myös ulkomaille, jos siitä aiheutuvat postikulut pysyvät alle 15 eurossa. Tietääkseni kirjeen postitus ulkomaille pitäisi onnistua alle tuon määrän, mutta en ole varma onko  postilla joitain erilaisia hintoja eri maihin, joten varmuuden vuoksi laitan tuon rajan. En ole vastuussa toimitusmaan tulleista tai muista kuluista/ kielloista joita kyseisessä maassa saattaa olla.
 • Arvontaa saa mainostaa blogissa ja sosiaalisissa medioissa lisäarpojen kartuttamiseksi. Tällöin lomakkeeseen tulee täyttää toimiva linkki mainostukseen.
 • Täytä lomake vain yhden kerran! Useamman osallistumisen lähettäminen tulkitaan vilpin yritykseksi. Jos et ole varma oletko jo osallistunut, niin laita mieluumin kommentti tai sähköpostia...
 • Aikaa arvontaan osallistumiseen on sunnuntaihin 9.9 klo 15.00 asti!


3 kommenttia:

 1. Hei unohdin postauksessa mainita MIYOn Facebooksivusta! Kannattaa käydä tykkäämässä: www.facebook.com/MiyoSuomi.
  Siellä ilmoitellaan aina ajankohtaisista tapahtumista, tarjouksista ja myös tälläisistä blogiarvonnoista :)

  ..Osallistumisia on tullut jo kivasti. Jatketaan samaa rataa! :)

  VastaaPoista
 2. Olen tosi pahoillani, en muista ollenkaan olenko osallistunut vai en. :| Että voitko tarkistaa? Nimimerkki Ennuli ta ennuli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa mitään. Hyvä kun kysyit!:) Tarkistin ja ei kyllä löytynyt ennuli nimellä osallistumista. Että siitä vain nopsasti osallistumaan! :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...