9.9.2012

Mini MIYO arvonnan voittaja


MIYO lakkojen arvonta on nyt suoritettu ja voittajaksi 177 arvan joukosta Random.org arpoi numeron 50, jonka kohdalta löytyi arvontalomakkeesta lukija:


 ----- Sonja -----Onneksi olkoon! Lähetin jo sähköpostia voittajalle :) 
...Hei millä tavalla te muut bloggaajat järjestätte näitä arvontoja? Meinaan siis tätä arpojen laskemista ja voittajan arpomista? Siihen menee nimittäin aika paljon aikaa ja olen yrittänyt miettiä jotain tapaa joka helpottaisi tätä. En ole oikein keksinyt mitään muuta kuin tuon Rafflecopter ohjelman, jota jotkut ulkoomaalaiset blogit ainakin käyttävät. Onko jollain kokemuksia tästä? Se nimittäin laskee arvat, arpoo voittajan ilman häslinkiä ja valvoo ettei osallistu useasti. Jos en keksi mitään muuta tapaa, niin varmaankin kirjaudun tuonne ja järjestän seuraavan arvonnan Rafflecopterilla. Nyt siis olen aina käsin syöttänyt lisäarvat omille riveilleen ja siihen menee aikaa, jos osallistujia on paljon. Olisin kiitollinen kaikista vinkeistä joita teillä olisi antaa :) Olen nimittäin jo suunnittelemassa seuraavaa arvontaa, joten olkaapahan kuulolla! < 3


4 kommenttia:

 1. Lakkaatko vain kynsiä, vai osaatko tehdä geelit ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole vielä koskaan tehnyt geelikynsiä, eli joo lakkailulla mennään :) On mulla kyllä akryylejä, joista voin tehdä 3D-koristeita, mutta kynsiä en ole vielä tehnyt..

   Poista
 2. Oon toistaiseksi järjestäny vasta yhden arvonnan, mutta senkin juuri Rafflecopterilla. Siitä ei hommat paljon helpommaksi voi tulla, suosittelen. :) Näyttää hankalalta, mutta sujuikin ku tanssi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ok, no hyvä jos on hyviä kokemuksia! Se varmaan helpottaisi tuota arvonnan järkkäämistä huomattavasti :) Kiitos kun kommentoit :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...