5.1.2013

Storm & Electra


Minulla oli vaikka mitä suunnitelmia uudenvuodenaaton kynsiin ja näihinkin minun piti lisätä vielä strasseja ja laittaa nimetön erilailla tai joitain sellaista, mutta sitten kun aloin lakkamaan ja sain ensimmäiseen kynteen glitterit, niin päätin että jätän nämä tähän. Mielestäni tämä mustan Zoya Stormin ja hopeisen tikkuglitterlakan Zoya Electran yhdistelmä oli jotenkin tosi juhlallinen ja hieno (ja kimaltava!) ja sopi ihan tälläisenään uudeksi vuodeksi juuri passelisti :) En kyllä tiedä miten lakkauksen tuo "hienous" välittyy kuvista. Pari ehkä hieman (!!!) vaikeasti kuvattavaa lakkaa on tässä nimittäin kyseessä :/


Lakkauksen pohjana tässä siis kaksi kerrosta mustaa Zoya Storm scatter hololakkaa, joka on muuten luonnossa aivan ihana. Näissä kuvissa ei paljoa tuo hologlitterien kimaltelu valitettavasti näy.  Ei taaskaan mitään ongelmia levityksessä eikä kuivumisessa ym. tämänkään kanssa.  Stormin päälle levitin kynsien tyvistä lähtien tikkuglitterlakka Zoya Electraa sen omalla siveltimellä. Yritin vähän liukuvaa efektiä, mutta en jaksanut hirveästi sen kanssa nysvätä. Mielestäni näistä tuli kivat näin ja oli helppo levittää nuo glitterit. Vähän kynsinauhojen läheltä työntelin tikkuja takaisin lakkaukseen, jos tulivat yli. Nuo tikkuglitterithän kimaltavat valon osuessa niihin vaikka missä eri väreissä ja juuri tämän takia halusin käyttää niitä uudenvuoden pippaloiden lakkauksessa :p Tässä vielä epätarkka kuva, josta edes vähän näkee tuota kimaltelua:


Nämä lakathan kuuluvat Zoyan Ornate talvikokoelmaan, jonka sain viime kuussa testiin Zoyan maahantuojalta NailCityltä. Nailcityn sivuilta voi käydä kurkkimassa Zoyan jälleenmyyjät Suomessa tai sitten heille voi lähettää mailia osoitteeseen info@nailcity.fi ja tilata sitä kautta lakkoja 15,50€ kappalehintaan :)

Zoya Electra ja Zoya Storm

16 kommenttia:

 1. Storm on niin nätti <3
  Tahtoo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä hankkimaan, koska on kyllä todella kaunis yksilö kyseessä :)

   Poista
 2. Ihanat! Mä tahdon kans tuon Stormin :)

  VastaaPoista
 3. kommentoin varmaan aina näin mutta ihanat! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no kiitos siten taas kerran! :D ..Ei mua haittaa vaikka kommentoisikin samalla lailla useammankin kerran :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Haha, jotenkin arvasin että sä tykkäisit näistä! :p

   Poista
 5. Blogissani on sinulle haaste:

  http://hymyilevatkynnet.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Koitan yrittää tehdä, mutta en kyllä lupaile mitään :D

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...