26.2.2013

Pimp Your Nails kilpailu + tarjouksiaThebos.fi:llä on meneillään Pimp Your Nails kynsien stailauskilpailu!* Ajattelin ainakin itse osallistua. Vähän on nyt vain vähän valinnan vaikeutta minkälaisen lakkauksen tekisin :p Aiotteko te osallistua kilpailuun? :) Alennuskoodilla 30908 saa muuten thebos.fi verkkokaupasta ilmaisen toimituksen väh. 25€ arvoisiin tilauksiin helmikuun ajan.

CosMeryalla jatkuu vielä pari päivää -15% ystäväetutarjous (28.2.2013 asti). Alennuksen saa kaikista tuotteista, myös tarjoustuotteista! Edun saa kassalla koodilla YSTÄVÄ. Itsehän käytin näitä tarjouksia jo hyväkseni ja kävinpäs jo eilen hakemassa postista paketin, joka sisälsi mm. nämä Laveran tuotteet:

 
Lavera Wild Rose puhdistusmaito 75ml ja Wild Rose kasvovesi 50ml ovat tällä CosMeryalla hetkellä 6€, kun niiden normaalihinta on 9,90€. Päätin siis ottaa testaukseen molemmat. Oli tarvetta kasvovedelle ja tuo puhdistusmaito tuli sitten siinä sivussa. Ainakin ennen olen ollut tyytyväinen Laveran tuotteisiin, mutta lisää näistä sitten parempien kokemusten kera :)

Mitäs muuta vielä.. Sokoksella alkoi taas Kutsu Kauneuteen kamppanja (25.2.-10.3.) myymälöissä sekä verkkokaupoissa. Kamppanjan ajan verkkokaupassa on ilmaiset toimitukset. Olen kyllä melkein joka vuosi Sokoksella käynyt näihin aikoihin metsästämässä kosmetiikkalöytöjä. Saas nähdä käynkö tänäkin vuonna :)

*Ensimmäinen kuva thebos.fi:ltä

2 kommenttia:

  1. Harkitsin myös osallistumista tuohon thebos kynsikisaan,mut en oo kyl mikään huippu,et tuskin mahiksia,mut vois yrittää

    VastaaPoista
  2. No miten niin tuskin on mahiksia? Aina voi yrittää! Ei siinä ainakaan mitään menetä, varsinkin jos muutenkin lakkailisit kynsiäsi :)

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...