26.4.2013

Tutustumista ArtDecon ja Inglotin tuotteisiinVoisin esitellä muutamia tuotteita, joita olen tässä alkuvuonna saanut testattavaksi blogin kautta. Pääsin ensimmäistä kertaa tutustumaan saksalaisen ArtDeco värikosmetiikkayrityksen tuotteisiin. ArtDeco on perustettu vuonna 1985 ja on, omien sanojensa mukaan, johtavassa asemassa Saksan selektiivisen kosmetiikan markkinoilla. Suomessa maahantuojana toimii Aila Airon kauneuspalvelut. Itselleni brändi on ainakin aika tuntematon, eikä suomalaisissa kosmetiikkablogeissa olekaan siitä vielä paljoa puhuttu. Mohn on tehnyt mielenkiintoisen ja kattavan postauksen ArtDecosta. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos mielii lisää tietoa. :)


Ensimmäisissä kuvissa esiintyvät kaunokaiset ArtDeco Glam Couture Eyeshadow sävyt 10 ja 18 simpukkakoteloissaan. Nämä erittäin kimaltevat ja vähän metalliset yksilöt levittyvät pehmeästi ja helposti luomille ja ovat helppoja häivyttää. Yritin ottaa swatch-kuvia näistä teille, mutta en onnistunut ottamaan sellaisia, joista olisi välittynyt luomivärien kimaltelu kunnolla. Luomille olen kokeillut tuota persikkaista sävyä num. 18 ja olisin toivonut vähän parempaa värintoistuvuutta siltä, kun tuntui että se sulautui vähän liikaa oman ihon sävyyn. Toisaalta idea näissä vaaleissa sävyissä on enemmänkin tuo metallinenkiilto ja en ole koittanut sitä vielä kunnollisen pohjustuksen päälle, joten en oikeastaan valita. Kimaltavia valkoisia luomivärejä minulla onkin jo joitain, joten päätin arpoa tuon sävyn 10 simpukan blogin lukijoiden kesken. Postauksen lopussa on tarkemmat tiedot pienestä arvonnasta.


Luomivärien lisäksi sain myös ArtDeco Dita Von Teese Golden Vintage huulilakan. Ensinäkin täytyy sanoa, että nyt on kyllä onnistuttu tuotteen ulkonäön kanssa! Todella kaunis tuo kultainen hylsy ja sen kirjailut. Vai mitä mieltä te olette? Tämä on sävy num. 28, joka on pigmenttinen lämmin punainen. Tämä on kyllä sellainen aika peruspunainen, joka on vain juuri ja juuri lämpimän puolella (ainakin minun mielestäni :p). Huulilakassa on pieni ja käytännöllinen sivellin, jolla tälläinen vähemmänkin huulimeikkiä harrastava, sai helposti punan levitettyä. Lopputulos on erittäin kiiltävä ja täyteläinen ja huulet tuntuvat kosteututeilta. Tuotteen kesto on kohtuullinen. Kuten voitte varmaan arvata lakan nestemäisestä koostumuksesta, niin se ei kestä syömistä tai juomista. Jos huuliin ei koske, se kyllä pysyy useita tunteja. Alla olevassa kuvassa on pelkästään huulilakkaa ilman pohjustuksia ja rajauksia, mitä en kyllä suosittele. Tätä kuvaa varten meikkaillessani huomasin nimittäin, että ilman rajauskynää huulilakka alkaa helposti leviämään huulia ympäröiviin juonteisiin. Mitäs mieltä te olette? Oletteko te kokeilleet ArtDecon tuotteita? :)


Siirrytäänpä sitten Inglotin tuotteisiin. :) Uskokaa tai älkää, mutta en ole omistanut tätä ennen yhtään tuotetta Inglotilta! Pidän kyllä merkistä ja varsinkin sen luomiväreistä paljon, mutta jostain syystä en ole vieläkään saanut aikaiseksi käydä kokoamassa itselleni sitä suunnittelemaani palettia. Siskolleni olen kyllä lahjaksi sellaisen ostanut ja testaillut tietenkin sitten itsekin ja ihastunutkin niiden laatuun perinpohjin.  No, nyt pääsinkin testailemaan ihan uusia tuttavuuksia Inglotilta eli kynsilakkoja, geelieyelineria ja kajalkynää.Ihan hirveästi sanottavaa minulla ei näistä lakoista vielä ole. Kiekolle olen ne swatchannut, niin kuin näkyy, ja ilman mitään kummempia kommervenkkejä. :p  Kaikki kolme lakkaa ovat shimmerisiä ja enemmän tai vähemmän frostyja. Oranssi 310 on suosikkini näistä. Kuvasta sitä ei oikein näe, mutta siinä on kaunista kultaista shimmeriä. Vaalea likaisen harmaa/hopea 120, on myös nätti, mutta aika tavallinen. Ruskean kuparinen 042 on vähän erilainen kuin mistä yleensä pidän, mutta sen takia mielenkiintoinen. Swatcheissa on kaksi kerrosta 310:sta ja 042:sta ja kolme kerrosta 120:sta. Siveltimenvedot jäivät vähän näkyviin kuparisessa 042:ssa.


Täytyy heti aluksi sanoa että olen ihan myyty näille Inglotin rajaustuotteille. :) Kerron teille aluksi vähän pohjaa, minkä perusteella arvostelen silmämeikkejä ja varsinkin rajaustuoteita ja ripsivärejä. Minulla on aika herkät silmät ja monet tuotteet saavatkin silmäni ärsyyntymään. Luomeni ovat myös rasvoittuvat, joka saa aikaan sen että monet rajaustuotteet ja ripsivärit liukenevat aika nopeastikin alaluomieni ulkonurkkiin (ja luomivärit kerääntyvät luomivakoon). Tämä saa aikaan tietenkin erittäin edustavan itkeneen pandalookin :D Varmaan arvaattekin että Inglotin tuotteiden kanssa ei ole ollut tätä ongelmaa. 

Inglot Khol Pencil 01 on erittäin pehmä kynäksi ja levittyy ihanan helposti. Käytän tätä lähinnä nopeiden arkimeikkien ylärajauksiin. En yleensä viitsi käyttää kajalia silmieni sisäluomilla (waterline), koska silmäni yleensä ärsyyntyvät, enkä jaksaisi taas uutta silmätulehdusta. Uskaltauduin kuitenkin koittamaan tätä kynää myös siihen tarkoitukseen, eivätkä silmäni ole ainakaan vielä ragoineet huonolla tavalla. Sitähän ei sitten tiedä, jos ne myöhemmin tällekin herkistyvät. Myös Sonia on kirjoittanut yllättyneensä tämän kajalkynän laadusta, joten käykää lukaisemassa myös tämä, vähän kokeneemman meikkien arvostelijan, postaus. :)

Inglot Matte Collection AMC Eyeliner Gel 77 on myös todella hyvä tuote. Tällä saa siveltimen kanssa tarkempaa ja kestävämpää jälkeä kuin kynällä. En ole kokeillut montaa geelieyelineria, mutta tämä on niistä varmasti laadukkain. Geeli on todella pehmeää ja tuntuu melkein nestemäiseltä liukuessaan iholle. Ensimmäisellä kokeilukerralla upotin siveltimen purkkiin vähän liiankin syvälle, kun en odottanut tuotteen olevan niin pehmeää. Olen käyttänyt tätä meilkein jokaisessa juhlameikissä mitä tässä nyt parin kuukauden aikana on tullut tehtyä ja olen kyllä tykännyt.  En ole kovin taitava nestemäisten eyelinereiden käyttäjä, mutta tämän geelin kanssa työskentely sujuu suht kivuttomasti.:) Meikki on kestänyt kosteitakin olosuhteita, enkä ole löytänyt oikein mitään muuta valittamista, kuin sen että tuotteen poistaminen on hankalahkoa. :p Olen kyllä kuullut että monesti geelilinerit kuivahtavat nopeasti purkkeihinsa ja toivon todella että tälle ei käy niin. Olen yrittänyt varjella sitä kuivumiselta mahdollisimman hyvin. Esimerkiksi pidän tuota välipohjaa edelleen paikoillaan purkissa ja aina kun voin sulkea kannen edes vähäksi niin suljen sen. Onko teillä jotain hyviä vinkkejä geelien kuivumista hidastamaan? :)Tässäpä nyt tämä pikkuinen arvontapalkinto:


Palkintoon kuuluu tuo aikasemmin postauksessa esitelty vaalea Inglot 120 lakka, vaalean liila Kicks Girls Night Out lakka, ArtDeco Glam Couture luomiväri num. 10 ja pieniä kangasrusetteja. Lakat on swatchattu kerran kiekolle ja luomiväriä testattu kerran ihan pienestä osasta reunaa. Arvontaan osallistutaan täyttämällä alla olevalle lomakkeelle pakolliset tiedot. Arvontaan saa osallistua vain kerran. Jos et ole varma oletko jo osallistunut, niin laita minulle vaikka kommenttia, niin tarkistan asian. Arvonta päättyy perjantaina 3.5 klo. 20.00. Arvonnan voittajalla on kaksi vuorokautta aikaa vastata viestiini ja lähettää yhteystietonsa minulle tai arvon uuden voittajan.


Onnea arvontaan! :)

7 kommenttia:

 1. Mä oon niin vanha, väsynyt ja liikaa kokenut. :D Ei vaan, kiitos linkityksestä. :)

  Älä kokeile sitä geelilineria waterlinelle, jopa mun lähes kaiken kestävät silmät ärsyyntyvät siitä. Se kyllä pysyy sielläkin kuin synti, paremmin kuin mikään muu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, apua! En mä tajunnu että toi "kokeneemman" kuullostaa tollaselta :D Tarkoitin siis tietysti että sulla on enemmän kokemusta tälläisistä tuotteista, kun oot niitä enemmän testaillut :)

   ..Joo en ajatellutkaan kokeilla geelilineria waterlinelle, koska pelkäsin että siinä käy juuri noin :D

   Poista
  2. No ei se kuulostakaan mutta mä luen mitä mun omassa päässä liikkuu. Ikäkriisi. :D

   Poista
 2. Ihanannäköisiä nuo luomivärit! Kuin simpukoita :)

  VastaaPoista
 3. IHANIA!! Jos haluaa osallistua arvontaan, tarvitseeko olla lukija, vai voiko olla anonyymi?

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...