29.4.2013

Essien kevätkokoelma & roiskewappukynnet


Essie Madison Ave-Hue kevätkokoelma 2013  sisältää kuusi keväistä sävyä, painottuen hempeämpiin vaaleisiin sävyihin, kirkkaalla punaisella piristysruiskeella. Sain nämä kaunokaiset L'Oréalilta testiin ja blogissa esiteltäviksi. Arvatkaa vain olinko innoissani kun sain ilmoituksen että paketti on noudettavissa postista! :p Kokoelman lakkojen nimet ovat mielestäni hauskasti shoppailuteemaisia. :) Kokoelman kuvauksen mukaan "kynsilakkakokoelma ilmentää maailman kenties antoisimpien shoppailukaupunkien tunnelmaa."  :)


Kokoelma sisältää siis nämä kuusi lakkaa:
madison ave-hue, hienostunut Upper East Side-pinkki,  
bond with whomeverupea lontoonliila,  
avenue maintainihastuttava pariisinsininen
maximillian strasse hertyylikäs harmaanvihreä
go ginza, kirsikankukan hento roosa ja  
hip-anema, kirkas unikonpunainen.  

Kaikki lakat ovat creme-lakkoja, ainoastaan pinkki madison ave-hue sisältää hopeista shimmeriä. Mielestäni erikoisin ja mielenkiintoisin sävy näistä on tuo vaalea harmaanvihreä maximillian strasse her. Samantapaista savyä ei löydy ainakaan minun kokoelmastani. Nimen puolesta taas (näin Japani fanina), minua vetää puoleensa tuo go ginza ja on se kyllä ihanan hempeän värinenkin. Tuo "kirsikankukan hento roosa" kuvaus osuu hyvin nappiin. :) Essie lakkojen pakkaukset ovat ilmeisesti vähän muuttuneet tässä jossain välissä. Nyt pulloissa on lasiin upotettujen essie-tekstien lisäksi vielä yhdellä sivulla tarrat, joissa lukee valkoisella essie nail lacquer. Lakkojen nimet lukevat nykyään korkkien päällä olevissa tarroissa, mikä helpottaa oikean lakan löytämistä laatikosta. :) Taitaa olla taas kuunneltu kuluttajia tässä asiassa.


Mielestäni kokoelman sävyt näyttivät ihanilta yhdessä, joten halusin yhdistää niitä samaan lakkaukseen. Mieleeni tuli hetki sitten Jos edes kynnet -blogissa näkemäni Papun tekemät kynnet ja päätin koittaa toteuttaa itse saman tapaisen lakkauksen. En paljoa miettinyt kun "roiskin" näitä lakkoja kynsilleni, mutta näiden olikin tarkoitus olla leikkisät ja abstraktit, hehe. Ehkä olisi pitänyt vähän tarkemmin asetella siveltimen vedot kynsille, mutta näistä tuli nyt tälläiset. Vappuna voi vähän hullutella, eikö? :D Tuolla sinisellä avenue maintain -lakalla yritin tarkoituksella saada vähän roiskeen näköistä jälkeä aikaiseksi, eli ei siis ole vahingossa tullut sotkuisia vetoja :p Lopuksi lisäilin pilkkuja dotting toolia apua käyttäen ja tasoitin kaiken parilla kerroksella pikakuivattajaa.Lakkauksessa käytetyt lakat ovat siis vaalea roosa essie go ginza, pinkki madison ave-hue, sininen avenue maintain ja harmaanvihreä maximillian strasse her. Ranskislakkana pohjalla on läpikuultava essie sugar daddy*. Käytetyt lakat näkyvät alla olevassa kuvassa, josta näkee myös eron vanhanmalliseen essie-korkkiin uusien rinnalla. Vappuisemmanhan tästä lakkauksesta olisi saanut käyttämällä kirkkaamman värisiä lakkoja, mutta olen aika tyytyväinen näihinkin. Aluksi suunnittelin kyllä tekeväni tänään vielä uudet glitteriset kynnet huomiseksi, mutta saa nyt nähdä jääkö minulle aikaa siihen. Millaisilla kynsillä te olette ajatelleet Wapun viettää? :)


Hauskaa Wappua! ♥


* Affiliate-linkki merkitty tähdellä

20 kommenttia:

 1. Onpas nätit! Go Ginza on mulla vielä ostoslistalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on kyllä nätti lakka. Jos en olisi saanut sitä blogin kautta, olisin varmaan ostanut sen vain nimen takia, Tokion matkan nostalgiossa :p

   Poista
 2. Oletpa kivat kynnet jälleen kerran saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hienot on, voisitkohan näistä tehdä joskus tutoria? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Voisin kyllä koittaa ehtiä sellaisen tekemään tässä lähiaikoina :)

   Poista
 4. Onpas ihanat, tykkään kovasti! :D Kiva kun sain olla inspiraationa, vaikka aivan alun perin ei multa olekaan tämä design peräisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiva että tykkäät ^_^
   ...niin tästä lakkauksesta/designista taisi tulla tälläinen blogi"ketjureaktio" :p Mutta aina jokainen on kuitenkin tehnyt omanlaisensa version näistä :)

   Poista
 5. Kivan värikkäät kynnet :) Täytyy vielä kehua sun kynsien muotoa, ihanat vaikka yleensä tykkäänkin vähän kulmikkaammista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ennen mäkin yritin kasvattaa kynsiäni kulmikkaampaan muotoon, mutta ei siitä oikein tullut mitään, ja sitten vähitellen vakiintui tämä muoto. :)

   Poista
 6. Ihanan erilaiset kynnet, iloiset mutta tyylikkäät.

  VastaaPoista
 7. Voi että on ihanat kynnet! :)
  Hyvää vappua!

  VastaaPoista
 8. Ihanat kynnet, voisit postata tänne useemmin <3 -YOLO SWAG-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että tykkäät :) Postailen niin usein kun vain aikaa ja jaksamista riittää koulun ja työn ohella. En nimittäin haluasi postata vain postaamisen takia, vaan haluan että postausten laatu pysyy samana :) Onneksi koulukiireet alkavat olla jo ohi, niin jää taas enemmän aikaa blogille! :)

   Poista
 9. Kivanvärisiä Essieitä :) Ja kynnet on kauniit!

  PS Sut on haastettu: http://kunsii.blogspot.fi/2013/05/i-love-spring-haaste.html

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...