3.5.2013

Pikku arvonnan voittaja ja tietoa huomisesta miitti-ilmostaPikku arvonta on nyt suoritettu ja Inglotin ja Kicksin lakat, ArtDeco luomiväri ja kangasrusetit lähtevät yhdelle onnekkaalle random.orgin valitsemalle osallistujalle! Arvontaan osallistui yhteensä 64 lukijaa ja näistä random.org arpoi numeron 43, jonka kohdalta löytyi osallistuja nimeltä jossu! Onneksi olkoon :) Laitan sinulle sähköpostia piakkoin.


Huomenna 4.5 alkaa siis ilmoittautuminen Kynsibloggaajien miittin. Saimme paljon kommentteja, että kaikki eivät välttämättä pääse ilmoittautumaan huomenna päivällä, joten päätimme laittaa ilmoittautumisen alkamisajankohdaksi klo. 19.00. Laitan siis tänne blogiini ilmoittautumislomakkeen, jossa kysytään bloginosoitetta, sähköpostia ym. Tapahtuma järjestetään siis la 25.5 Helsingin Hakaniemessä klo. 17 alkaen. Tuossa edellisessä postauksessa ei vielä mainittukaan osallistumismaksusta mitään, mutta se on siis 10€ ja lähetämme tarkemmat maksuohjeet  osallistujille.


1 kommentti:

  1. Voi kun ehtisi ilmoittautumaan, satun töissä olemaan illan niin täytyypä hiippailla koneelle blogin linkki valmiiksi kopioituna. Olis eka miitti mihin uskaltaudun ja olis varmasti ihan mahtavaa joten toivottavasti nopeus riittää huomenna, can't wait!

    VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...