15.5.2013

Sinivihreät vuosijuhlakynnetVihdoinkin saan julkaistua nämä meidän ainejärjestönvuosijuhlia varten tekemäni kynnet. Kyseessä oli siis akateemiset iltapukujuhlat ja suunnittelin tämän lakkauksen sopimaan asuuni. En halunnut mitään liian monimutkaista, koska pukuni oli jo sen verran näyttävä ja päädyin tälläisen vinoon ranskismuunnokseen.  Etsiessäni ja testaillessani iltapukuja, minulla oli kynsissä Sally Hansen Lustre Shine kokoelman sinivihreä Scarab ja naureskelimme myyjän kanssa, kun se mätsäsi ihan täydellisesti tuohon valitsemaani pukuun :D Duochrome-efectin omaavan Scarabin olen esitellyt tarkemmin jo tässä postauksessa.


Scarab oli siis selkeä valinta tähän lakkaukseen ja valitsin sen kaveriksi kimaltelevan vaaleansinisen Up Colors Azul Arco-Iris hologrammilakan. Lakkauksen pohjalla on kynnenvahvistajaa aluslakkana ja läpikuultavaa essie sugar daddy -lakkaa kerros. Tämän jalkeen lakkasin Azul Arco-Irista vinosti ja vähän sisäänpäin kaarevasti kerrokset, keskittyen vain tuohon reunaan joka jäisi näkyviin. Sen päälle lakkasin sinivihreää Sally Hansenia toiseen suuntaan kaarevasti, jättäen pari milliä vaaleansinistä lakkaa näkyviin. Scarabista jäi nyt enemmän siveltimenvetoja näkyviin kuin koko kynnelle lakattaessa, mutta se ei ollut häiritsevää ainakaan livenä. Lopuksi kiinnitin hopeisia ja vaaleansinisiä pieniä strasseja päällyslakalla kynsien tyviin ja suojasin koko komeuden kerroksella Seche Viteä. Mitäs pidätte?


Puvun lisäksi toimivat myös juhlissa käyttämäni korut inspiraation lähteenä. Kaikki tämän postauksen kuvissa näkyvät korut sain kuvauslainaan Glitteristä. Pidin kaulakorun "pisara"muotoilusta paljon ja minulla oli myös korvissa samaan settiin kuuluvat korvakorut. Hiuksissani oli koristeena juhlava ketjukoriste. Alempana on vielä pari kuvaa asukokonaisuudesta ja hiuksista. Itse mekon löysin viimein pienestä juhlapukuliikkeestä Helsingistä, joka on nimetty osuvasti Mecoksi. :)

Up Colors Azul Arco-Iris, Sally Hansen Lustre Shine Scarab, essie sugar daddy 
ja strasseja.Tässä on nyt näitä juhlakuvia. Minulla ei ollut yhtään sellaista kuvaa puvusta koko pituudessaan, jossa olisin ollut yksin, joten joudun leikkelemään opiskelukaverit pois tuosta kuvasta. :D Hiuksistakaan ei tullut yhtään onnistunutta kuvaa otettua, mutta sitten muistin, että kampaaja oli ottanut pari kuvaa laitettuaan hiukseni ja pyysin Kampaamo HooPeeltä kuvaa hiuksistani :p Tälläisen pikkukuvan sain nyt sitten todisteeksi kampauksestani :) Itse juhlat pidettiin Suomenlinnan Pirunkirkossa ja mielestäni paikka oli valaistu ihanasti vaaleansinisillä ja -punaisilla valoilla. Juhlat onnistuivat oikein hyvin ja illasta jäi kivat muistot. :) Kiitos kaikille ihanille opiskelukavereilleni!16 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet ja ihana asu! Hiukset myös kauniisti laitettu ja koko nainenkin niin kaunis että! Upea kokonaisuus!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :) Olin kyllä itsekin tosi tyytyväinen kampaukseen, varsinkin kun se pysyi hyvänä yötä myöten!

   Poista
 3. Oijoi, miten kaunis olet! Olet tietty aina, mutta niiiiin näyttävän kaunis. Prinsessa. :) Ihana kokonaisuus ja tuo puhumasi hiuskoru on kyllä hieno! :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos! <3 Minä täällä punastelen kaikista kehuista :) Se hiuskoru oli kyllä ihana :)

   Poista
 4. Ihana asu, ja hyvin sopivat kynnet! Ja mä niin tykkään hiuskoruista, jos on jotain kampausta :) Mulla kävi kans vahinko viime syksynä, kun ostin "oudon värisen" iltapuvun, ja omistinkin siihen sopivan lakan jo valmiiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Tälläisiä vahinkoja sattuu helpompi, kun omistaa suhteellisen monta erilaista lakkaa ;)

   Poista
 5. hienot kynnet ja asu sekä oot tosi kaunis

  VastaaPoista
 6. Tosi hieno kokonaisuus: mekko, kynnet, korut ja kaikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 ..Oli kyllä kiva tälläytyä kerrankin ihan viimeisen päälle :)

   Poista
 7. Ihana asu ja kynnet, tosi kaunista! Ja kaikki sopi vielä tuohon hienoon juhlavalaistukseen. Tosi kiva juhlajuttu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) On kiva välillä tehdä vähän erilaisia postauksia :)

   Poista
 8. Liityin lukijaksesi. Mahtava blogi sinulla, tykkään kovasti :) Ihanat kynnet ja huippu kampaus ja asu :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti ja tervetuloa seurailemaan! <3 Toivottavasti viihdyt jatkossakin :)

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...