4.5.2013

Kynsibloggaajien miittiin ilmoittautuminen!


Kynsibloggaajien miitti pidetään la 25.5 tunnelmallisessa Helsingin Hakaniemessä klo. 17.00 alkaen. Luvassa on siis kiva päivä sisältäen ainakin napostelua ja jutustelua hyvässä seurassa, kanssabloggaajiin tutustumista, yllätyksiä ja halutessa myös saunomista. :) Miitin järjestämiseen osallistuvat lisäkseni SuviSinikilpikonna ja Sissi. Tästä alla olevasta kauniista bannerista on Sissiä kiittäminen ♥


Ilmoittautumisohjeet

Miittiin ilmoittautuminen alkaa tänään la 4.5  tasan klo. 19.00. Älkää siis lähettäkö lomaketta ennen tätä kellonaikaa, vaikka tämä postaus julkaistaankin ennen sitä!! Vasta klo. 19.00 alkaen tulleet ilmoittautumiset huomioidaan. Osallistujat otetaan ilmoittaumisjärjestyksessä (10 ensimmäistä). 

Osallistujien täytyy ylläpitää aktiivista kynsiin painottuvaa blogia, joka on vähintään 4kk ikäinen. Ikäraja miittiin on 18 vuotta, joten varaudu todistamaan ikäsi. Ilmoittautuminen on sitova ja varmistat paikkasi maksamalla osallistumismaksun (10€) pe 10.5 mennessä! Osallistumismaksua ei palauteta. Maksuilla katamme  kuluja ruuista, juomista ja astioista tilavuokraan. Tarkistathan että lomakkeelle syöttämäsi sähköpostiosoite on varmasti oikein. :)

Otamme yhteyttä osallistujiin ja lähetämme maksutiedot sähköpostilla viimeistään huomen illalla. Jos et tällä kertaa mahtunut mukaan, lähetämme myös tiedon siitä ja kerromme mille varasijalle sijoituit. 

Toivottavasti nähdään miitissä! :)

1 kommentti:

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...