26.2.2014

IsaDora Pink Peony -huulipuna


Sain IsaDoran maahantuojalta ihastuttavan kassillisen uusia kevään Ray of Light -kokoelman tuotteita testattavaksi, ja tämä Perfect Moisture Lipstick sävyssä Pink Peony, on yksi niistä. :) Ihan pikainen esittelypostaus nyt siis vain tästä punasta. Todennäköisesti seuraavaksi vuorossa kokoelman kynsilakat.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick Pink Peony on kevyt, hiukan shimmerinen vaaleanpunainen. Viileä sävy on juuri sellainen "barbie-pinkki", joka saattaa jakaa mielipiteitä, mutta minulla tämä ainakin toimii kivasti. Shimmer on tosi hentoa, mutta antaa punalle kivasti sellaista "kepeyttä" ja moniulotteisuutta. Koostumus on kevyt ja kosteuttava. Puna liukuu helposti huulille ja tuntuu oikeastaan enemmän huulirasvalta kuin punalta. Tykkään! Pieni kuivuus huulissa ei siis haittaa, itseasiassa alla olevassa kuvassa huuleni ovat aika kuivat ja se saattaakin hiukan erottua lähikuvaa tarkasteltaessa, heh. Aika hyvin Pink Peony kuitenkin asettui kuivillekin huulille. 



Tämä kuva vilahtikin jo Facebook-sivuilla. Ihanan hempeät ja keväiset sävyt, eikö? ^_^ Ray of Light on kyllä sopiva nimi tälle kokoelmalle. Ihan uudenlaisia tuotteita tässä kokoelmassa ovat Twist-Up Blush & Go -voidemainen poskipunapuikko ja Eye lighter Contour -valoa tuovat silmänrajauskynät (nämä kimaltelavat upeasti "duochromemaisesti"!). Olen ihan innoissani kyllä kaikista tuotteista! Näistä siis lisää myöhemmin. :)

Olen ollut vähän hiljainen täällä blogin puolella, mikä harmittaa kyllä kovasti sillä postattavaa löytyisi vaikka kuinka. On ollut sen verran enemmän stressiä ja kiireitä tässä, paljon koulujuttuja ym. Lähipäivät olen myös ollut todella allapäin, koska sain tietää että en saanut hakemaani vaihto-opiskelupaikkaa. Minulla oli kuulkaas jo vaikka mitkä suunnitelmat bloginkin suhteen tuon vaihdon ajaksi! Ajattelin pyörittää vielä sivussa erikseen vaihtariblogia, jotta halukkaat voisivat lukea enemmänkin kokemuksistani, mutta vähän näyttää siltä, että tämä ei tule tapahtumaan (ainakaan nyt ihan heti). Yritän kyllä saada tänne päivitettyä sillon kun vain suinkin on vähänkin enemmän sellainen olo ja aikaa kirjoitella. En halua nimittäin rustata postauksia apaattisena tai hirveässä kiireessä, sillä haluan kirjoittaa pirteällä ja postiivisella otteella. :)


Postauksen tuotteet saatu blogin kautta.

8 kommenttia:

  1. Tuo Pink Peony on ihana, oon tykännyt siitä ihan hirveästi!

    Onpa harmi ettet saanut vaihtopaikkaa :( Jotain muuta vähintään yhtä kivaa tulee kyllä varmasti vastaan! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin oon tykänny! Koostumus on just jees ja sävykin on jees :D

      ...Kiitos tuesta ihana <3 Oon ihan romuna kyllä tuosta, mutta koitan nyt keksiä jonkin muun reitin, mitä kautta pääsisin mieleiseen vaihtoon. Toivotaan että tärppää (ja että rahat riittää)!

      Poista
  2. Kaunis, tosi luonnollinen sävy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pink Peony on kyllä nätti. :) Sitä saa kivasti kevyemmän ja läpikuultavamman kerroksenkin levitettyä, joka tietysti näyttää luonnollisemmalta. :)

      Poista
  3. Tosi nätti puna! Harmi, ettei unelmapaikkaa nyt irronnut mutta jotain kivaa on varmasti odottamssa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustavista sanoista! <3 ...Toivotaan tosiaan että jotain muuta olisi tulevaisuudessa sitten mahdollista kokea, jos tämä ei nyt toteudu.

      Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...