26.5.2010

"Dollar Nail Art Haul"


 Dollarnailart.com tilaus saapui joskus vko sitte!:) Olin ihan innoissani. Nyt pääsee sitten suunnittelemaan ihania koristeluja kynsiin:)

Tuollasessa pikku paketissa ne tuli. Erittäin hyvin pakattuna kuplamuoviin ym. Mukana tuli myös ohjeet, joissa joitain ihan hyödyllisiä vinkkejä. Ohjeita löytyy kyllä sieltä nettisivuiltaki.

Päällimäisenä tässä kuvassa on folioita. Jos tilaa 6 kpl, niin saa liiman mukaan automaattisesti. Vähän jännitti kyllä, kun se ei tullut näkyviin siinä tuote-erittelyssä, mutta kyllä se mukana sitten tuli:)Näihin mä olin vähän pettynyt kun niitä tuli niin vähän. Varsinki toi Rhinestones asorted oli pettymys. Kyllähän siellä sivuillakin luki ne kpl määrät, mutta ei sitä jotenkin hahmota kuinka vähän niitä on ennen kuin näkee.

Tuo yllä oleva Laser Lase on ihanaa, mutta sitäkin on jotenki niin vähän, että pitää suunnitella kunnolla joku tosi hieno koristelu mihin sitä käyttää.


Nämä kuusikulmiot on tosi kivoja ja niitä riittää. Tykkään kun ne on kiiltäviä ja tosi ohuita niin niitä saa hyvin aseteltua kynnelle.Tässä olen vähän täyttänyt tuota hyrrää ja vieressä noita glitterhileitä. Tosi ihanan värisiä. Strawberry sorbet on hienoin, koska se kiiltelee sellaisena vaaleanliilana:)


Tässä vielä lähikuvaa erikoisteipistä. Eli se on vain raidallista läpinäkyvää ja mustaa. Sieltä sivulta sain jotenki erilaisen kuvan, mutta siellä on ilmeisesti laitettu monta pätkää vierekkäin, niin niistä muodostuu hienonnäköistä kuviointia:) >http://www.dollarnailart.com/cat_pages/striping_1.html

Tässä on sitten ensimmäinen kokeilu noilla koristeilla. Olin vähä pettynyt, koska kun laittaa päällyslakan folion päälle niin sen kiilto vähentyy huomattavasti, joten pitää toivoa että löytyisi joku sopiva päällyslakka. Olen kuullu et pikakuivattavat ainakin on ihan hirveitä foilioiden kanssa, että ne rypistää ne täysin, mutta täytyy koittaa jos vaikka Konadin erikoislakka toimis:)

Mutta siis kaiken kaikkiaan suosittelisin tätä kauppaa muillekin, luotettava ja suht halpa. Sieltä saa kaikenlaisia vähän erikoisempiakin koristeita, mutta kannattaa katsoa tarkkaan niitä kpl määriä kuinka paljon mitäkin tulee. Niin ja sitten siellä on myös miinuspuolena se, että on pakko tilata väh. 25dollarilla:( Ja postikulut on siis 10.40$ eli vähintään täytyy varata 35.40$ mikä ei kyl mulle ainakaan ollu ongelma. Enemmä ongelma oli kun en osannu valita kaikista niistä väreistä ja muodoista ym. VAIN 25kpl (menikin 30$) :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...