12.5.2010

perus kynsien huoltoEli näitä käytän perus kynsienhoitoon:

Lasiviila Kicksistä, bufferi (tai taikaviila) ja kynsinauhaöljy, manikyyritikkuja ja kynsinauhapoistovoide tai mikä onkaan:P
Eli aluksi tietenkin poistan kaikki vanhat lakat (suosittelen asetonitonta kynsilakanpoistoainetta) ja sitten liotan hetken kynsiä vedessä ja laitan rasvaa (on kyllä aika huonolaatuista pitää ostaa uus) kun rasva on imeytynyt irrotan kynteen kasvaneet kynsinauhat varovasti Mavalan manikyyritikuilla (saa varmasti halvempiakin jostain). Tämän jälkeen kynsien muotoilu lasiviilalla. Suosittelen ehdottomasti tälläisen hankkimista. Tosi kätevä puhdistaa, tehokas ( ei tarvii kauaa hinkkailla) ja vähentää kynsien liuskottumista.

Sitten tasoitus bufferin harmaalla osalla jos tarvetta ja valkoisella osalla läpikäynti ja kiillotus (tämä kuulemma levittää kosteuden tasaisesti kynnelle ja "sitoo" kynnen). Tämän jälkeen kynsinauhaöljyä kynsinauhoihin, kynsiin ja kynsien alle, siis jos en aio lakata kynsiä. Lakkaamista ennen kynnet täytyy pestä huolellisesti ja vasta lakan kuivumisen jälkeen laittaa öljyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...