31.5.2010

Trind

Trind Nail Balsam ja Trind Nail Repair Matt

Kynsien hoitoon ja vahvistamiseen olen tähän asti käyttäny näitä aina joko kynsilakan alle tai vaan pelkästään. Minusta ovat toimineet hyvin. Trind Nail Repairista löytyy ihan myös kiiltäväpintaisia ja erivärisiä. Tämähän siis jättää matan, vähän vaalean pinnan. Valitsin matan, koska lakkaan melkein aina kynnet ja tähän kynsilakka tarttuu erityisen hyvin, eli lakkauksen kesto pitenee. Huonoihin puoliin kuuluu valitettavasti, se että joskus puolen pullon käytön jälkeen Nail Repair on paksuuntunut sen verran, että siitä on vaikea saada enää sellaista ihanaa tasaista, ohutta, nopeasti kuivuvaa pintaa niinkuin aluksi. Eli tämän jälkeen on melkeinpä pakko laittaa värilakka päälle. Olen nyt kokeillut Mavalan kysinsilakanohentajaa tähän ja se on toiminut kyllä.

Mutta ehdottomasti lempituote on tämä Nail Balsam. Se ei sisällä öljyjä, joten sopii hyvin lakan alle jätettäväksi, eikä tarvitse odottaa kauan imeytymistä. Lakkaus kestää silti, eikä ala kuoriutumaan. Ja se riittoisuus! Toi kuvassa oleva purkki on ollut minulla yli puoli vuotta, eikä puoliakaan ole vielä kulunut!
Minulla oli ennen tosi liuskoittuvat kynnet, eivätkä sen takia kestäneet yhtään kasvaa, mutta nyt kun olen käyttänyt näitä niin ei enää liuskottumisesta jälkeäkään, niinkuin kuvasta näkyy:) Luulisin sen olevan tuon nail balsamin ansioita.Tässä kuvassa: peukalossa on vasta vain Nail Balsamia, etusormessa märkä kerros Nail Repairia ja muissa jo kuivunut. Niinkuin näkyy Nail Repair Matt siis kuivuu tuollaiseksi matakasi ja vähän peittäväksi.

Onko muilla kokemuksia näistä tuotteista, kun näitä saa kuitenkin aika monesta paikkaa, kuten Anttilasta ja Sokokselta? Oletteko tykänneet?

4 kommenttia:

 1. Vautsi nyt kyllä sait mut myytyä tolle nail balsamille. Omistan trindin repairin, ja se on toiminut erinomaisesti. Kuitenkin kuulemma myös nail balsam on erinomainen tuote, ja nyt siis varmistuin! Täytyypä käydä ostamassa :)

  Ps. Liityin lukijoihisi, harmi että näin upealla blogilla on näin vähän lukijoita :(

  VastaaPoista
 2. Kannattaa, mä oon ainaki tykänny siitä:) ...Voi kiitos paljon!:) No nyt on ainakin yksi enemmän:)

  VastaaPoista
 3. Ostin tänään tämän balsamin ihan hetken mielijohteesta kun huomasin sen Cittarin hyllyssä. Tänään katkesi myös kynsi kun on niin kylmää ja mun knnet on jumalattoman kuivat. En meinannut uskoa, että balsami imeytyi niin nopeasti! Tämä on kyllä ihan mahtava tuote ainakin näin yhden kerran käytön jälkeen ajateltuna. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se mahtava tuote näin vuosienkin käytön jälkeen! :D Varsinkin näin talvella kynnet tarvitsevat vähän balsamia :p

   Poista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...