1.6.2010

Viuhkalla viivoja


Löysin vihdoin loput kuvat tästä lakkauksesta. Ne oli tallentunu eri kansioon puhelimessa kuin muut. Mutta asiaan: tässä kokeilin käyttää "viuhkasivellintä", tai mikä sen nimi suomeksi onkaan, noiden kultaisten viivojen tekoon.  Kukkien lehdet tein ohuella pensselillä Wild and Crazy:n Montanalla (yllä olevassa kuvassa) ja terälehdet dottin toolilla, mutta ne voi ihan hyvin tehdä vaikka manikyyritikulla tai nuppineulalla.


Vasemmalla on kynnet vielä ilman kukkia ja päällyslakkaa. Eli alla on tosiaan vain Trindin Nail Repair Matt ja sitten sivulla tuota punaisenruskeaa lakkaa. Jotain halpismerkkiä minipullo. En nyt muista nimeä enkä löydä lakkaa, mutta noi minikoot on muutenki kivoja koristeluiden tekemiseen, kun niissä on valmiiksi pienemmät pensselit.
Eli noi vaakaviivat on tehty niin, että ensin levitin viivan lakkaa paperin päälle. Sitten kastoin viuhkapensseliä vähän siihen ja levitin yhdellä sivulle päin vedolla kynnelle.
Noita kukkien "varsia" oli kiva tehdä ja vaikka ei niistä samanlaisia tullutkaan niin mun mielestä kivan näköisiä. Mitä mieltä te ootte? Kuvat on otettu heti lakkaamisen jälkeen jä näköjään jotain sotkua on jääny vielä:P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...