9.6.2010

Head2Toe Haul

Yey, Head2Toe:n paketti saapui vihdoin noin vko sitte!:)


Tuolta pehmusteiden keskeltä ilmeistyivät nämä ihanuudet:

 
vasemmalta oikealle:
Nail Tek Foundation III, Poshe Super-Fast Drying Topcoat, Orly Pointe Blanche, Orly Lemonade, China Glaze Peachy Keen, China Glaze L8R G8R, CG IDK, CG Preppy Pink ja oikealla takana Graham HandsDown Nail Wipes 200 kpl ja Nail Wheelejä.

Olen niin tyytyväinen:) Ainut huono puoli oli, että kesti niin kauan eli n. 12 päivää muistaakseni, mutta se on ilmeisesti ihan normaalia. En vain jaksaisi odottaa! Kuljetus maksuiksi tälle paketille tuli 19,14$. Head2Toe:lta löytyy paljon kynsilakkoja ja kynsienhoitotuotteita yllä näkyvien merkkien lisäksi mm. Color Club, Creative, Essie ja Misa. On siellä myynnissä myös hiusten- ja ihonhoitotuotteita, mutta niihin en ole perehtynyt.

Laitan heti huomenna postauksen tuosta Peachy Keenistä. On pitäny laittaa nämä jo pitkään, mutta olen tehnyt niin hulluna töitä, että en ole ehtinyt kotikoneelle latailemaan kuvia:(

5 kommenttia:

 1. Itse haluaisin niin kovin tuon china glazen L8R:n niin upea vihreä! Kiinnostaisi paljonko nämä kaikki maksoi yhteensä?

  VastaaPoista
 2. No nämä tulivat yhteensä maksamaan juuri vähän yli "tullirajan" (45e) eli jtn 46 euroa, mut onneksi mun ei silti tarvinnut maksaa sitä alv:tä! Ehkä ne ei sit aina ole niin tarkkoja. Mutta siis kannattaa varmistaa (kurssi saattaa vähän vaihdella) ettei paketti maksa postikuluineen päivineen yli 45e.

  Postikulut tuolta on 2-4 lakkaa 12,26$, 5-7 pullon postitus on 15,70$ ja 8-10 pullon 19,14$

  VastaaPoista
 3. Okeip :) Kiitos tästä informaatiosta! :)

  VastaaPoista
 4. Saitko ihan normaalisti tilattua noita China Glazen lakkoja suomeen? Kun noiden sivuillahan lukee se "myynnissä ainoastaan usaan", mikä tuli joskus vuosi sitten, enkä kyllä ole itsedes koittanut tilata sen jälkeen

  VastaaPoista
 5. S: Ihan normaalistihan noi tuli. Mun mielestä se mikä siinä sivulla lukee koskee vaan sitä alennusta, jos muistan oikein. Siis että sen alennuksen niistä saa vain USA:sta.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...