17.6.2010

Head2Toe 2.

Head2Toelta tuli taas tälläinen paketti:
 Vasemmalta oikealle:
Orly Amp d'Or  5,4ml,China Glaze Millenium, Orly Lollipop, Orly Cotton Candy, China Glaze GT, Color Club Pardon My French, kynsilakankorjauskyniä ja pieni lasiviila. Ei niin herkullinen paketti kuin edellinen, mutta ihanuuksia nämäkin:) Millenium ja GT (CG:n OMG collectionista) ovat aivan mahtavia! Ainut suurempi pettymys oli tuo ensimmäinen ColorClub:ini. Kun avasin sen ensimmäistä kertaa huomasin, että ilmeisesti korkista oli lähtenyt tuollaista mustaa raetta/ pölyä pullonkaulaan:S --->

 Sisällä lakassa tätä ei onneksi ollut. Ilmesti jäänyt viimeistelyvaihe korkin teossa väliin tai jotain sen tapaista. Vaikka pyyhin kaikki mustat roskat pois, niin uudestaan avatessa niitä oli taas ilmestynyt korkista:( Onko kenellekään muulle käynyt ikinä mitään tämän tapaista?
Toiseksi tämä lakka oli liian peitävää ranskalaiseenlakkaukseen minun makuuni. Mielestäni ranskalaisessa pitäisi ensin laittaa yksi kerros jotain läpikuultavaa lakkaa, sitten valkoinen tippi ja vielä kerros edeltävää lakkaa. Tämän kanssa ei taida onnistua, eikä tätä oikein voi käyttää edes vain yhtä kerrosta koska levittyvyys on niin huono, että siitä jää epätasaista jälkeä.

No takaisin iloisiin asioihin--> :D
Nyt minulla on Orlyn Lemonadille kaksi kaveria Sweet Collectionista: Lollipop ja Cotton Candy:) Näitä en ole vielä koittanut, mutta ihanat nuo herkullisen tuoksuiset huulikiillot mitkä tulivat mukana<3 En raaski edes erottaa niitä pulloistaan kun näyttävät niin söpöiltä siinä yhdessä kaikki:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...