28.6.2010

Näillä lähtee

Olen lähdössä huomenna välimeren lämpöön lokoilemaan ja päätin, että ranskikset sopivat kaiken kanssa, niin ei tarvitse miettiä vaatteita:P


Oli vähän hakusessa taas tuo tipin vetely, kun ei  vähään aikaan ole tullut tehtyä. Tuo Orlyn Pointe Blanche on muuten tosi hyvä tähän hommaan, jos ei ole erityisen pitkät kynnet. Siinä nimittäin on ohut harja, jolla on helpompi rajata, mutta jos on pitkät kynnet niin koko kärjen värittäminen sillä on varmaan hankalampaa. Muuten tosi hyvä koostumus lakalla, vähän saa varoa ettei tule liikaa kerralla, jolloin tulee kuplia.Koristeena BeYu kynsitarrat, jotka ostin Kicksistä. Niinkuin arvelinkin ne ovat tosi hyvänlaatuisia. Läpinäkyvät osat eivät näy melkein yhtään ja tarrat tarttuvat hyvin. Kestosta en tietenkään voi vielä sanoa mitään, mutta luulisi että pysyvät, jos kerran voimakas liima niissä on. Valkoisen tipin päällä Eveline Cosmetics:n läpikuultava vaaleanpunainen lakka ja vielä Orly Amp d'Or hilelakka päällä.


Tosiaankin tämän parin viikon matkan takia en pääse koneelle juuri ollenkaan, mutta joitakin postauksia olen kyllä tehnyt jo varalle, joten ihan täyteen hiljaisuuten tämä blogi ei siis vaivu! Kommentteihin vastaaminen tosin saattaa viivästyä, mutta odotan niitä kuitenkin innolla ja vastaan kyllä lopulta kaikkiin kommentteihin:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...