21.6.2010

Pieni ostosreissu

Kävin lauantaina Kicksissä ostamassa shamppoon ja hoitoaineen. Mukaan tarttui sitten samalla tämä BeYu 147 ja kynsitarrat. Lakka oli -2€ tarjouksessa eli hinnaksi jäi 5,90€ ja tarrat 2,90€.

Tarrat vaikuttavat hyvälaatuisilta. Tässä lähikuvaa:
Eivätkö olekin ihania? Näitä on aina hyvä lisäillä lakkauksiin tuomaan yksityiskohtia:)


Sitten piipahdin jostain syystä Kaisaniemen Eurokaupassa ja katsokaapas mitäs sieltä löysin kahdella eurolla:


2gr pikaliima ja pieni nailwheel täynnä erimuotoisia koristeita! Eiväthän nämä mitään erityisen hyvälaatuisia ole, mutta mielestäni ihan samaa luokkaa kuin esim. jotkin seppälästä ostamani. Näitä on vaan huomattavasti enemmän ja ovat paljon halvempia ja vieläpä käteväsä pakkauksessa! Olisin maksanut pelkästään tuosta säilytysrasiastakin melkein saman verran:)

Eikö olekin suloinen?


Tässä vielä tarkemmin:

Olen erittäin tyytyväinen tämän ostosreissun saldoon:) Nyt  raaskii taas koristella:P

5 kommenttia:

 1. Voi että, itsekkin haluaisin tuollaisen nailwheelin!! Aaah, epäreiluaa!

  VastaaPoista
 2. Olen aina ajatellut tuollaisten eurokauppojen sun muiden olevan aivan turhanpäiväisiä. Mutta jos ne kätkevät uumeniinsa noin ihania ja halpoja aarteita, niin taidankin niellä luutuneet käsitykseni ja suunnata Kaisaniemeen ;) Kiitos siis vinkistä :P

  VastaaPoista
 3. Pinja: :) no kyllä niitä siellä kaisaniemessä varmaan vielä on ja jos et ole täältä päin, niin varmaan teidänkin läheltä löytyy joku vastaava kauppa, mistä kannattaa käydä katsomasta:)

  Shania: Niin mäkin ennen ajattelin! Oleppa hyvä vaan:)

  VastaaPoista
 4. Oletko löytänyt noita kynsistrassi kiekkoja muistakin kaupoista?

  VastaaPoista
 5. En muista että ainakaan mitään järkevän hintaisia olisin löytänyt. Kai Kickissä jotain minikiekkoja myydään, mutta muistaakseni niissä oli tosi vähän strasseja ja aika kova hinta.

  Cesars Shopissa myydään Konadin kiekkoja. Niitä voi siis tilata sieltä postissa kotiin tai voi myös mennä itse kaupasta ostamaan. http://www.cesarsshop.fi/konad-nail-konad-strassit-c-143_172_193.html

  Itse en siis muista kaupoista ole noita ostanut. Tilasin strasseja ja muita koristeita DollarNailArtista ja lisäksi erikseen tyhjän kiekon.

  VastaaPoista

Kommentinne ovat tervetulleita, joten älkää ujostelko! :)

You can also leave your comment in English! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...